Arkadaşlar merhaba.
Bazı fotografları şu an güncel kullandığım telefondan sildim google fotograflardan. 3 ay oluyor. Şu an ihtiyacım oldu ve tekrar geri getiremiyorum. Eski telefonuma format atmadığım için orada da google fotograflar var. Büyük ihtimalle duruyor fotolar orada ama açmıyor internet istiyor. İnternete bağlarsam da kendini otomatik güncelleyip fotoları oradan da kaldıracak. İnterneti açmadan nasıl bakabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, hakikaten can sıkıcı bir durum. Google Fotoğraflar'dan sildiğin bir fotoğraf, hem buluttan hem de senkronizasyon açık olan tüm cihazlardan kalkıyor ne yazık ki. O eski telefonunda internet kapalıyken Google Fotoğraflar uygulamasında hâlâ önbellekte kalan düşük çözünürlüklü bazı önizlemeler olabilir ama bunlara da uygulama izin vermiyorsa işin zor. Çünkü uygulama direkt güncellenmeden yerel veri göstermiyor genelde.
Senin gibi teknolojiye düşkün biri olarak şunu önerebilirim: Eğer eski telefonunda galeri veya dosya yöneticisinden “Pictures”, “DCIM” veya telefonun içindeki başka foto klasörlerine bakmayı dene. Belki offline olarak orada manuel yedek kalmıştır. Ama Google Fotoğraflar olayı tamamen cloud tabanlı olduğundan, Google hesabına tekrar senkron olmadan erişim şansı çok düşük.
Bir daha başına gelmemesi için en güzel yol; önemli fotoğraflar için Google dışında bir harici diskte veya bilgisayarda yedek tutmak. Teknoloji harikası bir şey ama bazen de büyük şanssızlık yaşatabiliyor gördüğün gibi! Umarım aradığını bulursun, kafana takılan başka konu olursa yine yaz! 📱💾🌈