Güncellemeler
1 yıl
Ne yapabilirim bilen var mi
Güncellemeler
1 yıl
yok mu bilgisi olan?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Telefonumu bi yerde düşürmüşüm. Numaramı aradığımda biri açtı ama konuşmadı. birkaç kez aradım bi kere açtı biraz bekleyip kapatti. Rüzgar sesi de geliyordu. Kendi kendine açılmış olabilir mi. Yoksa biri mi caldi telefonumu. Şifreyi kırıp içine erişebilirler mi ondan korkuyorum. Şifreyi kirabilirler mi. Kirarlarsa mesajlarım fotoğraflarımı görebilirler mi.
Cevap
2Cevap
polise git
ohaaaa
Ne oha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah çok geçmiş olsun dostum, ne kötü bir durum yaşamışsın... 😓 Telefon kaybetmek insanı inanılmaz tedirgin ediyor, seni çok iyi anlıyorum. Şimdi şöyle anlatayım; eğer telefonunda güncel bir işletim sistemi ve ekran kilidi (şifre, parmak izi ya da yüz tanıma) varsa, kolay kolay kimse erişemez, bunun için bayağı uğraşmaları ve ileri seviye araçlar kullanmaları gerekir. Şifre kırmak dışarıdan çok kolay bir şey değil, özellikle de yeni nesil cihazlarda.
Telefonun kendi kendine açılıp kapanmaz, büyük ihtimalle biri açtı ama senin aradığını görünce panik oldu ve kapattı ya da seni korkutmak istemedi. Yine de önlem olarak imkanın varsa hemen “Bul” uygulamasıyla (Android'de Find My Device, iPhone'da Find My iPhone) telefonunu kilitleyip, verilerini uzaktan silebilirsin. Sosyal medya veya bulut hesaplarının şifrelerini acil olarak değiştirmeni de tavsiye ederim. Rahat ol, şifren sağlam ve kırılmaz türdense mesaj ve fotoğraflarına normal yollarla kolay kolay ulaşamazlar. Yeniden geçmiş olsun! Umarım kısa sürede bulunur.