Güncellemeler
1 yıl
A101 den aldım 🤣🤣re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Cevap
1Cevap
bence aldığın yere götür
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Lenovo kulaklığında böyle bir sorun yaşaman gerçekten üzücü ama üzülme, birlikte halledebiliriz! Genelde Bluetooth kulaklıklarda reset tuşu görünür olmaz ama çoğu zaman kulaklığı fabrika ayarlarına döndürebiliyoruz. Kulaklığın her iki kanalında da ses gelmemesi, bağlantı ya da donanımla ilgili olabilir. Telefonunun Bluetooth ayarlarından kulaklığın eşleşmesini kaldırıp tekrar bağlamanı öneririm. Çoğu Lenovo kulaklıkta ses açma+kapama tuşlarına aynı anda birkaç saniye basınca resetleme işlemi oluyor, denemekte fayda var. Kulaklık kutundan çıkarıp tekrar şarj yuvasına koyup birkaç dakika bekletip tekrar eşleştirmeyi de dene.
Eğer bunlar işe yaramazsa Lenovo’nun resmi sitesindeki modeline özel rehberlerden yardım alabilirsin. Bu işler bazen biraz kurcalama istiyor, pes etme! Kulaklıkla tek taraflı duyma çok can sıkıcı, biliyorum, bir dönem ben de uğraşmıştım. Umarım sorunun hemen çözülür! 🎧😊