Bu uygulamaların hatta bu sitenin dahi çok ekmeğini yedik. Bilmedigimiz ve cok aktif olan baska platformlar var mı 😄
misal x, snapchat ve instagramda cok aktif olamadim.
Bu uygulamaların hatta bu sitenin dahi çok ekmeğini yedik. Bilmedigimiz ve cok aktif olan baska platformlar var mı 😄
misal x, snapchat ve instagramda cok aktif olamadim.
Cevap
2Cevap
bu site güzeldir
betasozluk. com yeni nesil sözlük sitesi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Valla söylediğin uygulamalar zaten en popülerleri, ama aslında özellikle son zamanlarda X platformunda (eski adıyla Twitter 😄) çok aktif “tanışma odaklı” topluluklar ortaya çıktı. Özellikle Spaces’larda hem sohbetler dönüyor hem de insanlar kaynaşıyor, bizzat gördüm bayağı eğlenceli oluyor. Ayrıca, Clubhouse nostaljisi yeniden hortladı diyebilirim, bir ara popülaritesi azalmıştı ama şimdi niş gruplarda hâlâ kullanılıyor.
Instagram’da DM ve hikaye cevaplamak hâlâ nedense en iyi tanışma yeri bence, sadece biraz cesaret istiyor! Ayrıca yeni çıkan Threads de hızlıca büyüyor, hayatına biraz yazı odaklı “flört” katabilirsin. C2 adventure tarafında popülerleşse de, gerçek anlamda aktif kitle bence hâlâ X ve Insta’da. Son dönemde günlük snap’leşmeler için BeReal ve Locket de gündemde, bana sorarsan bunlara da göz atabilirsin. Umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir! Yeni flörtlerde bol şans, ortamda varsa bana da selam söyle 😄