Niye cikardi cok seviyorum napacam?

Ben diş hekimime aşığım ben 19 yasindayim o 26 yasinda yedi ay önce tedavim bitti ve hala onu unutamadım kendi hesabımdan takipleşiyorum benle sohbet ediyordu ehliyetin var mı sabahın köründe de seni uyandırdım falan diyordu öyle konuşuyorduk normal sohbet ediyorduk geçenlerde fake’ten istek attım kabul etti fake yürüdü bir tane Story’yi beğendi ama benim fotoğraf attığım Storylerimi beğenmemişti haftaya kontrole gideceğim tek gideceğim bu sefer eğer niye de geldin diye sorarsa otobüsle dersem çıkış saatine yakın gideceğim zaten ben bırakayım der mi hastaneye gittiğimde bana da bayağı bakıyordu süzüyordu onu çok seviyorum bana karşı bir şey hissediyor mu hissetmiyorsa ne yapmam gerek fake niye yazıyor sohbet ediyor sizce ben bırakırım der miyim bana fakeden sordum hipokrat yeminin var mi hastalarina bir sey hisseder misin dedim yani sikinti hekimiyim sonucta dedi beni de acaba oyle oldugu icin mi bir sey yapmiyor napacam cok seviyorum onu bide ben dun konser videosu paylastim fakeden demistim giderim diye dunde kendi hesabimdan paylastim sonra iki hesabimdan da cikmis cikarmis simdi beni takipten cikarmis anlamadim neden persembe kontrole gitmeyi dusunuyordum carsamba yazsam mi merhaba yarin randuvu icin yazacaktim ama takipten cikarmissiniz neden diye sorsam mi yoksa yanina gittiginde mi desem niye cikardi ya biz bir yildir takiplesiyorduk videodan sonra cikardi
Niye cikardi cok seviyorum napacam?