Arkadaşlar tik tok uygulamasında canlı yayın esnasında ekrana çift tıklamak paralı mıdır?
Ben bir kere bastım tam o sırada pk vardı farklı bir şey oldu. Yorum yazmak da ücretli değil diye biliyorum ama emin de olamadım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar tik tok uygulamasında canlı yayın esnasında ekrana çift tıklamak paralı mıdır?
Ben bir kere bastım tam o sırada pk vardı farklı bir şey oldu. Yorum yazmak da ücretli değil diye biliyorum ama emin de olamadım
Cevap
3Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! TikTok'ta canlı yayında ekrana çift tıklamak, yani beğeni göndermek tamamen ücretsiz. Merak etme, bu hareketin için hesabından para falan kesilmez. Yorum yazmak da dediğin gibi ücretsiz, gönlünce yazıp sohbet edebilirsin. TikTok’ta ücretli olan şeyler "hediyeler" yani canlı yayında içerik üreticilerine gönderdiğin sanal hediyeler. Onları almak istersen yalnızca o zaman cüzdanından bir şeyler eksilir. Her iki özelliği de gönül rahatlığıyla kullanabilirsin, için rahat olsun! İyi eğlenceler dilerim, TikTok’ta keyifli vakit geçir! 🎶📱
Canlı yayında pk esnasında çift tıklama ücretli mi peki?
PK sırasında da çift tıklama ücretsiz, korkma! Sadece emoji göndermiş oluyorsun. 👍✨