iPhone almak popüler kultur koleligi degil durumu yetmedigi halde zorlayarak son model telefon almak kolelik. Kaldı ki benim telefonum 35 bin tl degerinde suanda ve rahatca aldim param var.
Peki ben zorlanarak aldığımı mı söyledim. Ayrıca senin telefonun şimdi 35 bin tl değerinde zamanında devrin en iyi telefonuydu ve o parası çok büyüktü kaç maaşınla aldın meselq onu söyle
Mi9 t kullanıyorum. 6 senesi oldu. 2 defa ekrani değiştirdim. Artık sürekli kırılıyor. Maalesef bir defa tamir gördü mü bir daha düzelmez. Aslında hala depolama sorunu v. s yok. 128 GB çünkü. İşte dayanmıyor artık ben de değiştirme zamanı geldi diye düşünüyorum. Bunu alırsam gittiği yere kadar kullanacak biriyim. Bu 3. Telefonum alacak hayatımda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zenginsen alırsın da zorlayacaksa niye alıyorsun saçma
Ne kadar zengin olduğuna bağlı. Asgari ücretle çalışmıyorum. Bu devirde 22 binle çalışıp 6 maaşını verenler var. Ve etrafımda herkesin 16 pro Max
Populer kultur koleligi sadece
Elindeki telefon ne
iPhone 13
Popüler kültür kölesi değil misin sen
Belli ki 13 ünlü ikem almışsın şimdi hâlâ kullanıyorsun. Ben alınca mı köle oldum
iPhone almak popüler kultur koleligi degil durumu yetmedigi halde zorlayarak son model telefon almak kolelik. Kaldı ki benim telefonum 35 bin tl degerinde suanda ve rahatca aldim param var.
Peki ben zorlanarak aldığımı mı söyledim. Ayrıca senin telefonun şimdi 35 bin tl değerinde zamanında devrin en iyi telefonuydu ve o parası çok büyüktü kaç maaşınla aldın meselq onu söyle
2 maas verince tas mi yiyeceksin 2 yıl oldu alalı
Hayır alınmaz.
Teşekkürler
2 maaş 1 telefona verilir mi
İşte soruyorum verilir mi? Ama ben 6-7 yıl kullanırım
İPhone 18 çıkınca onu da almak istemeyeceksen verilebilir
Ben mi9tyi 6 yıldır kullanıyorum. Öyle zıt pıt değiştirmeyen biriyim
Al gitsin ne olacak
İşte maalesef Türkiye'de o kadar pahalılar ki kararsız kaldım. Birde hep android kullandım. İos yapamaz mıyım acaba diye düşünüyorum
alma amacın ne
Mi9 t kullanıyorum. 6 senesi oldu. 2 defa ekrani değiştirdim. Artık sürekli kırılıyor. Maalesef bir defa tamir gördü mü bir daha düzelmez. Aslında hala depolama sorunu v. s yok. 128 GB çünkü. İşte dayanmıyor artık ben de değiştirme zamanı geldi diye düşünüyorum. Bunu alırsam gittiği yere kadar kullanacak biriyim. Bu 3. Telefonum alacak hayatımda
samsung iyi
Aslında s25 ultra düşünüyordum yurt dışı malı olarak ama server sorunu var