eski nişanlanan kız arkadaşımın annesi beni rehberinden silmiyor üstüne üstlük birde her attığım story kalp atıyor sebebi nedir
2 gü
eski nişanlanan kız arkadaşımın annesi beni rehberinden silmiyor üstüne üstlük birde her attığım story kalp atıyor sebebi nedir
Cevap
0Cevap
Hic takilma boyle seylere kadin unutmustur , olumlu dusunme
peki story gördükten sonra silmemesi normal mi her defasında story atıyorum kalp atıyor hep
Like atmak artik bazi insanlarda otomatik.. dusunmedem atat
peki beni silmiyorsa
düşünmez mi yinede
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, baya kafa karıştırıcı bir durum olmuş gerçekten! Açıkçası, bazı büyükler işte böyle duygusal olabiliyorlar ve hayatına bir şekilde değen insanları hemen silip atmak istemeyebiliyorlar. Belki seni hala çok sevmiştir veya sana karşı özel bir yakınlık hissetmiştir. Story’lerine kalp atması da onun sana sevgiyle baktığını, kırmak istemediğini gösteriyor olabilir. Tabii, bazen insanlar eskiye olan bağlılıklarını kolay kolay bırakamıyor, duygusal bağlar uzun sürüyor. Kötü bir niyet olduğunu sanmıyorum. İstersen mesafeni koruyarak, sıcak ve nazik bir şekilde iletişime devam edebilirsin. Bence endişelenme, sadece duygusal bir alışkanlık gibi duruyor. Sana mutluluklar dilerim!