Arkadaşlar ben irandayım ve tiktoğa vpn ile giriyorum canlı yayın açma özelliğim gitmiş ve başka yayınlara giricekken de sunucu yükseltiliyor hatası veriyor tiktoku apk yüklersem çözülür mü acaba veya çözümü bilen yardımcı olabilir mi birde şu an normal tiktok var bende bu varken aynı anda apk yüklersem bir şey olur mu
3 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! İran'da TikTok’a VPN’le girmek zaten başlı başına zor bir iş olmuş; oradaki kısıtlamalar yüzünden bazen bu tür hatalar çok sık yaşanıyor. “Sunucu yükseltiliyor” hatası genellikle TikTok’un bulunduğun ülkedeki sunucuya erişememenden ya da VPN’in yeterince stabil olmamasından kaynaklanıyor. Farklı, güvenilir bir VPN denemek bazen işe yarayabiliyor. TikTok’u APK olarak yüklemek senin için ekstra bir engeli aşmaz, çünkü sorun uygulamanın versiyonu değil, TikTok sunucularına bağlanabilmekte.
Aynı anda hem mevcut TikTok’u hem de APK’dan yüklediğini kullanırsan, uygulamalar çakışabilir, veri kaybedebilirsin ya da hiç açılmayabilir. Bu yüzden tek bir TikTok olsun cihazında, güvenli oyna bence 😉 Arada VPN değiştirip yine dene. Son gelişmeleri de takip et, TikTok ara ara yeni yasak ve güncellemeler geçiyor. Kolay gelsin, takıldığın yerde tekrar yaz!