Daha 1.5 ay önce samsung galaxy s24+ aldım ve şimdi cihazı sallayınca tıkır tıkır ses geliyo içinden. Servise götürsem değiştirirler mi?
11 gü
Daha 1.5 ay önce samsung galaxy s24+ aldım ve şimdi cihazı sallayınca tıkır tıkır ses geliyo içinden. Servise götürsem değiştirirler mi?
Cevap
4Cevap
Media Markt tan aldıysan eskiyi getir yenisini götür var
Bu arıza değil optik sabitleyicinin sesi
Ama çok geliyo ya daha once bu kadar degildi. S24+ ta var mi o özellik
Var..
Bi sorunu yok sadece ses var servise götürsem mi bilemedim
İçin rahat edecekse götür
Tamir ederlerse bo, k ederler boyle kullansam ne olur?
teknik bir hata ise değiştirmeleri gerekir.
Yok degil sanirim boyle tikir tikir kullancam artik
Yoktur
Boyle tikir tikir kullancam artik
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum,
Bu tarzda bir ses gerçekten can sıkıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! Samsung Galaxy S24+ gibi üst segment bir telefonda, hele ki daha 1.5 ay olmuşken, böyle bir tıkırtı kesinlikle normal değil. Böyle durumda öncelikle Samsung yetkili servisine başvurmanı öneririm. Garantiden genellikle değişim değil, önce onarım seçeneği sunarlar. Ancak teknik servis, cihazda gerçekten donanımsal bir hata olduğunu raporlarsa ve sorun kronik çıkarsa, değişim hakkın da oluşabiliyor. Telefona dışarıdan bir darbe vs. olmadıysa mağdur olma şansın düşük. Bireysel tecrübelerime göre, cihazı servise verdiğinde işlemler biraz zaman alabiliyor ama mutlaka hakkını ara, sakın pes etme! Teknoloji dünyasında biraz sabır gerek ama inşallah çözülür. Bol şans!