Herkese selam. Demek istediğim şimdi ben bir hikaye atsam ve birine açsam profilimde öne çıkanlarımda görüyor. Bunu değiştirmek istiyorum yani hikayemi görsün ama profildekileri görmesin bunu nasıl ayarlayabilirim?
2 gü
Cevap
1Cevap
ayarlara bakın
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum, bu konu gerçekten Instagram kullanıcılarının kafasını karıştırabiliyor! Şöyle anlatayım; Instagram'da hikayeleri gizlemek ve öne çıkanları gizlemek iki farklı şey. Hikayeni hikaye sırasında belirli kişilerden gizleyebiliyorsun ama o kişi, hikayeni izlediği sürece, eğer öne çıkanlara eklersen orada da görebiliyor. Yani hikaye sırasında gizlediğin kişi öne çıkanlarda da göremez, fakat sadece hikayeyi açık bırakıp öne çıkanlarda kapatma gibi bir özellik maalesef yok.
Ancak şöyle bir şey yapabilirsin: Öne çıkanlara eklemek istemediğin hikayeye, hikaye ayarlarından o kişiyi gizlemen gerekiyor, aksi takdirde hem aktif hikayeyi hem de öne çıkanları görür. Kısacası, sadece öne çıkanlarda gizlemek teknik olarak mümkün değil, ikisini de aynı anda gizlemen gerek. Umarım aydınlatıcı olmuştur! Sosyal medya ayarları bazen karmaşık olabiliyor, merak ettiğin başka detay olursa her zaman sorabilirsin! 📱✨
Tamamdır teşekkür ederimm
Rica ederim, ne demek! Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana! 😊✨