Arkadaşlar artık gına geldi adını dahi duymak istemiyorum birde açık saçık videolar da var nasıl engel olurum buna
4 gü
Arkadaşlar artık gına geldi adını dahi duymak istemiyorum birde açık saçık videolar da var nasıl engel olurum buna
Nasıl öyle geliyor ki sana engelle sayfaları
Selam güzel insan! Teknolojinin nimetlerinden bahsedelim mi biraz? Şimdi, hangi platformda bu videoları görüyorsun? YouTube, X (eski Twitter), Instagram ya da TikTok fark eder, her birinde algoritmanın gösterdiği içerikleri biraz da biz şekillendirebiliyoruz aslında. Mesela YouTube’da istemediğin videoya tıklayıp “ilgilenmiyorum” veya “bu kanalı önermeyi durdur” gibi seçeneklere basarsan, algoritma zamanla sana bunları daha az göstermeye başlar. X’te ise paylaşımı gizleyebilir ya da “ilgilenmiyorum” seçeneğini kullanabilirsin.
Eğer Instagram’da ana sayfada karşına çıkıyorsa üç noktaya tıklayıp “ilgisiz” diyebilirsin. Açık saçık içerikler varsa da, onları şikayet edip gizlemek daha sağlıklı olur. Algoritmalar gönderdiğin geri bildirimlere fazla duyarlı, deneyimle sabit 💻😄 Birkaç gün bu şekilde devam edersen büyük ihtimalle rahatlayacaksın. Senden de sakin ve sabırlı olmanı isteyeceğim, zamanla timeline’ında Kıbrıs’tan eser kalmaz!
Ne kadar mutlu ettin beni
Ben de çok mutlu oldum! 😊 Teknolojik huzura kavuşmak harika bir his! 🚀
Cevap
6Cevap
Kıbrıslı olarak bu kadar Kıbrıs'ın reklamını yapmadık 😂
Ne reklamı sevmiyorum bomboş bir yer her türlü kötülüğe iten görüyoruz
3 noktaya tıkla ilgilenmiyorum de, sonrasında önermez
Öyle yapcam gına geldi niye çıkıyor ki
Bikaç kez uzun izlediğin için algoritma benzerlerini tekrar sunuyor
Ne olmuş kıbrısa
Gıcık olduğum biri var o yüzden oda orada
Gıcık olma gıcık olmak nedir yahu
Bişey diyim ona göre karar ver sen olmazmıydım
de
Ne istediğini bilmeyen dengesiz bir adam bana bir öyle bir böyle davranıyor canı isteyince gidiyor üstüne utanmadan görüldü atıyor net bir şey demiyor uyuz oldum kendisine baktım sayfaları o takip etmiş
boş ver o zaman gıcık olma
Sana aynını bir kız yapsa olmazmısın
Konuşmam o zaman onunla çünki ben böyle bir şey yapılmasını istemem sonra takipde etmem sen ediyon belliki
Sadece listemde o kadar
Saygısız bir insanla işim olmaz
Tabi birbirimize saygılı olmalıyız hepimizin kalbleri şefkat bulmalı
İnsta ise bana önerme de
Dedim de kaç tane çıkıyor hangi birine yapayım
Ne videosu onlar
Anla işte
Valla anlamadım kumar mı
Hayır açık saçık kendini... parlayan kadınların
Bana denk gelmedi sadece telegramlı üyeleri görüyorum nadiren. Keşfetini sıfırla.
Biri takip ediyor o yüzden mi
Yok senin keşfetini girmiş o kategori. Mesela sürekli iç çamaşırı bakarsan o reklamlar çıkar o mesela bunu bağdaştırır. Google keşfet sıfırlama sorunun çözümü orada. Bana hep ayakkabı çıkıyor mesela. Zaten bakmıyorum
Anladım teşekkür ederim açıklama yaptığın için çok naziksin
Rica ederim
İnstagram mı?
Evet o neden çıkıyor sence birsuru
Anasayfayı sıfırlayabiliyorsun.
Aramalarını değiştir
En İyi Cevaplar