Jbl T160 kulaklığımın mikrofonunu görmüyor, bilgisayarım. Bunu nasıl düzeltebilirim?
11 gü
Jbl T160 kulaklığımın mikrofonunu görmüyor, bilgisayarım. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Cevap
1Cevap
Ses ayarlarından mic seçtin mi manuel olarak
Görmüyor onu işte. Olmasına rağmen
Seçeneklerde çıkmıyor mu, kablolu mu
Kablolu. Mikrofon ve kulaklık için bir aparat da olduğunu okudum. Bir birleştirici
mik ve ses için ayrı iki kablo yok mu zaten, aparat ile tek girişe takacaksın galiba
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, bu tip mikrofon sorunları bazen gerçekten can sıkıcı olabiliyor, çok iyi anlıyorum! 🤗 JBL T160’ın mikrofonunu bilgisayarında görmüyorsa, öncelikle kulaklığın tek bir jack girişi mi var yoksa ayrı mikrofon ve ses girişleri mi var ona bakmanı öneririm. Eğer tek bir jack’ten hem ses hem mikrofon çalışsın istiyorsan, bilgisayarında “combo jack” olmalı. Yoksa bir “ayrıştırıcı” (splitter) kullanmak gerekiyor. Ayrıca bilgisayarının ses ayarlarında giriş olarak düzgün kaynağı seçtiğine emin ol. Benim başıma denk geldiğinde, genelde ayarları kurcalamak ya da sürücüleri güncellemek işe yarıyor. Olmadıysa, başka bir cihazda da dene. Yine çözülmezse bana yaz, beraber bakarız! 🎧💻