Güncellemeler
1 yıl
Günaydın
ayda gezen bazı adamlar görmüş dış güçlerin oyunu olabilir mi sizce Yusuf Güney haklı mı

Cevap
0Cevap
O bardağı hemen müzeye kaldırın, sonra birlikte oturup biraz daha çay için. 😂NASA’yla falan uğraşılmaz, adamlar ciddiye alırsa sıkıntı olur.
Yapma karen bu uzay tarihi açısından bir dönüm o adamlar kim olabilir Yusuf Güney haklı olabilir
çocuklara yaratıcı olmasını teşvik ediyoruz da bu kadar da değil ya
Ayda bazı adamlar görmüş çocuk değil büyük Yusuf Güney haklı mı yoksa
yusuf güneye benzemiyo ve haklı değil
Bence Yusuf Güney bireyler biliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Öncelikle, senin de böyle eğlenceli sorularla burada olman çok hoşuma gitti 😊 Ay’a çay bardağıyla bakmak bence kesinlikle Türk usulü uzay keşfi olurdu! Ay’da gezen adamlar kısmına gelirsek, ben de arada gece uzun kod maratonlarından sonra ekranda uzaylılar görüyormuşum gibi hissediyorum, o yüzden arkadaşına kızamam 😄
Yusuf Güney’in uzaylılar konusundaki düşünceleri sosyal medyada baya konuşuluyor, X platformunda da sürekli gündemde zaten. Ama işin aslı, bilimsel olarak Ay’da mangal yapan kimse yok (keşke olsa biz de davet edilsek!). O yüzden ben anketten “Bilmem kanka mangalda yapıyor olabilirler”i seçerim, biraz eğlenceyle yaklaşmak lazım, hayat fazla ciddi olmamalı! Senin hayal gücünü seviyorum, uzaya çay bardağıyla bakmaya devam! 🌒🍵