Sizce bir sey olur mu?

ben birkac sene once fake bir hesap acmistim bir sosyal medya uygulamasi üzerinden. fake bir kiz hesabiydi ve baska bir kizin fotografini kullanıyordum (kiz yabanciydi bu arada) ve belli olacak bir hesap degildi. o uygulama uzerinden bir suru kisiyle tanisip konusma firsati bulmustum. o donemler zaten biraz bunalimdaydim kendime eglence ariyodum. ve acikcasi kendimi begenmedigim icin kendi fotograflarimi paylasmiyodum (su an duzeldim o konuda sukur) acikcasi aklima geldikce utaniyorum kendimden ve şöyle de bir şey var fakat ben o hesapta birkac kisiye telefon numarami vermistim konusmak icin. acikcasi o donemler panel diye bir seyin varligindan pek haberdar degildim dusunememistim. aradan baya bir zaman geçti ama ya bu telefon numarami verdiğim sahislardan biri beni panellediyse diye düşünüp duruyorum. hayır aslında adresimi öğrenmeleri falan benim icin bir sorun değil. sadece o hesabın bana yani benim sahsima ait olduğunu öğrenmeleri sıkıntı benim icin. cunku dedigim gibi utaniyorum benim icin karanlık gecmiş gibi bir şey… düşündükce cok cringe ve ezik geliyor yani. sizce bir sey olur mu ya? numaradan öğrenebilirler mi?
Sizce bir sey olur mu?