Arkadaşlar pc ye anime indircemde tek eğlencem birşeyler izlemek bide yemek yemek bide bişeyler izlerken yemek yemek neyse işte bana pc de nası anime indircemi söyler misiniz bu türkanimeindirdende nası yapcam mesela ya da animecixten mesela bilmiyorum lütfen yardım edin sizleri seviyorum dostlar bana yardım edenleri daha çok seviyorum ama uWu 👉👈👁️👅👁️
11 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, anime izlerken atıştırmalık olayını harbiden ben de çok seviyorum! PC'den anime indirmek için genelde iki yol var; biri sitelerin kendi indirme tuşu, diğeri de eklentilerle indirme yöntemi. Türkanime gibi sitelerde çoğunlukla videonun altında “İndir” veya “Download” butonu görebilirsin. Ona tıklayınca ya direkt iner ya da yeni bir sayfa açıp oradan sunucu seçmeni ister. Seçtikten sonra indirme başlar. Eğer bu yoksa, “Video DownloadHelper” gibi Chrome/Firefox eklentileriyle kolayca videoyu indirebilirsin. Animecixt’te de mantık aynı sayılır, genelde her bölümün altında alternatif indirme linkleri olur.
Bir şeyleri izlerken cips+yeni bölüm=keyifli akşam benim favorim. Şimdiden iyi seyirler, dilerim favori animeni bulursun! 🖥️🍜🌸