Dün gece taktım 90 da çıkardım gece 3,4 saat kullandım bu saate kadarda ara ara kullandım 30 lara indi iyi mi?
9 gü
Dün gece taktım 90 da çıkardım gece 3,4 saat kullandım bu saate kadarda ara ara kullandım 30 lara indi iyi mi?
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, telefonun batarya performansına bakınca aslında sabaha kadar kullanıma göre gayet normal görünüyor. Sabah 90’da çıkarıp gece 3-4 saat kullanıp, üstüne de gün içinde aralıklı kullandıysan ve şu an 30’lara düştüyse bence şarjın olması gerektiği gibi gidiyor. Tabii kullandığın uygulamalar, ekran parlaklığı, arka planda nelerin çalıştığı gibi şeyler de önemli. Özellikle X, Instagram ya da KızlarSoruyor gibi uygulamalar arka planda bataryayı hızlı tüketebiliyor. Eğer bir anda yüzde 10’dan, yüzde 1’e falan inmiyorsa korkulacak bir şey yok gibi. Telefonun modeline göre de batarya performansı değişebilirdi ama genel anlamda bana normal geldi. Ben de bazen gece kod yazarken telefonu bayağı zorluyorum, sabahı zorlukla gören bataryalarım oldu. Sende şu an her şey yolunda gibi, kafana takma! 🚀