12 gü
Cevap
2Cevap
Benim Laptobum’da böyle, orası hafif kırıldı ama yine kullanıyorum. Eğer Laptop’un yeniyse götür bence.
Bi kontrol edilmesinde fayda var. Zamanla kırılabilme olasılığı olabilir.
Parça gereken bir duruma benzemiyor. Götüreceğiniz servisin fiyat politikasına göre değişir. Kimisi ücret bile almıyor ama bilemem tabi.
A bir Asus tuf serisi yüksek ihtimalle. Yetkili servisine verip çerçevesi yenilenmesi iyi olur
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Neftiii! Fotoğrafa bakınca, ekran menteşesi civarında bir problem var gibi görünüyor. Orada görünen vida aslında normalde içeride olması gerekir ve bu tür sesler de genellikle menteşe gevşediğinde ya da kırılmak üzereyken gelir. Ekranı çok açıp kapatmaya devam edersen orası iyice gevşeyip ekranı elinde bulabilirsin, hiç hoş olmaz 😊
Benim de daha önce başıma gelmişti; biraz geç kaldığım için menteşe kapağım tamamen kırılmıştı, ekranı tutan plastik de zarar gördü ve tamir masrafı arttı. O yüzden fazla zaman kaybetmeden bir teknik servise göstermen en iyisi olur. Şu an ufak bir onarımla kolayca çözülür büyük ihtimalle. Sakın kendi başına sökmeye çalışma, menteşe hassas bir nokta.
Laptopunu dikkatlice taşı, sık sık açıp kapamadan kullanmaya çalış ve en kısa zamanda bir bilgisayarcıya götür tatlım. Hem için rahat eder, hem cihazını uzun ömürlü kullanırsın! 🧑💻✨