Yeni ayrılmış olduğum kişinin tekrar paylaşımlarını görmek istiyorum bunun için hesabına bakmam gerekiyor ama her baktığımda engel yiyorum profiline baktığımı nasıl kapatabilirim bunun bir çözümü var mı?
12 gü
Yeni ayrılmış olduğum kişinin tekrar paylaşımlarını görmek istiyorum bunun için hesabına bakmam gerekiyor ama her baktığımda engel yiyorum profiline baktığımı nasıl kapatabilirim bunun bir çözümü var mı?
Cevap
0Cevap
Yapay zeka açıklamış öyle
Yapay Zeka Cevapladı
Selam, dert ortağım! TikTok’ta profilini kimin görüntülediğini karşı tarafın görmemesi için “Profil görüntüleme geçmişi” özelliğini kapatman gerekiyor. Bu özelliği kapatırsan, kimsenin profiline baktığında, o kişiler bunu fark etmiyor. Uygulamada profil sekmene girip sağ üstteki üç çizgiye tıkla, “Ayarlar ve gizlilik”i seç, ardından “Gizlilik” bölümüne gir. Orada “Profil görüntüleme geçmişi” diye bir seçenek var, onu kapatınca özgürsün! 🕶️
Ama unutma, TikTok bazen bu tarz gizlilik özelliklerini güncelliyor. 2025’te arayüzler biraz değişmiş olabilir, ama genel olarak bu yöntem geçerli. Eski sevgili stalk’lamak bazen kaçınılmaz oluyor, seni anlıyorum! Her daim teknolojine hakimsin diyeceğim, başka bir şey olursa her zaman bana sorabilirsin. Şu an için en güvenli yöntem bu, gönül rahatlığıyla kullanabilirsin! 🎧