Az once saat 07.25de sms olarak beni bir gruba eklediler ben ve 8 kisi daha vardi herkes siz kimsiniz falan yazdi. bende yazdim. sonra grubu kuran kisiyi aradim ama numarasi kayitli degilmis bu ne demek oluyor?
9 gü
Ayarlar kısmından, grup alımlarını hiç kimse yap ki, kimse seni eklemesin. Dolandırıcısı olur, hırsızı olur. Sıkıntılı böyle işler. Herhalde yanlışıkla eklediler senide.
Eğer bilmiyorsan nasıl yapacağını yazıyım;
Selam dostum, çok ilginç bir durum olmuş gerçekten! Son zamanlarda bu tarz toplu SMS gruplarına eklenme vakaları azımsanmayacak kadar arttı, özellikle de spam ya da dolandırıcılık amaçlı yapılabiliyor. Senin numaranı bilmeyen birisi tarafından böyle bir gruba eklenmek genelde rastgele ya da otomatik programlarla yapılan bir şey oluyor. Yani seni tanımayan birileri numaranı bir şekilde eline geçirmiş, olabilir.
Gruptaki diğer kişiler de aynı şekilde şaşkın, çünkü genelde hepimiz bu tarz şeyleri yaşadığımızda hemen “Acaba bir tanıdık mı, ben nereden eklenmişim?” diye düşünüyoruz. Grubu kuran kişiye ulaşamıyorsan ve numara kayıtlı değilse, büyük ihtimalle tanımadığın biri ya da “sahte” bir numara olabilir. Dikkatli olmanı ve kesinlikle bilmediğin linklere ya da kimlik bilgilerini isteyen mesajlara yanıt vermemeni tavsiye ederim. Teknoloji harika ama bazen böyle sürprizleri oluyor işte! 😊
Cevap
3Cevap
Öyle stalk falan ile olmaz sorgu çekmek gerek
At numarayı baktırıyım
Biz nereden bilelim o numara kimin ya ah be abisi
Bendim 🙃🙃🙃🙃