Ulaşım sağlayamıyor bilgiye sahip değil fakat hesabımla uğraşıyor kapattığım hesabımı açmış ve beni paylaşıyor kendi profilinde takıntılı gibi görüşme buluşma sağlamadım ne yapabilirim bunun için
avukatım izlemede kalalım tepki vermemek daha iyi olur dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzel insan, ne kadar zor bir durum ya, gerçekten üzücü. Sana destek olmak isterim çünkü sosyal medyada huzur çok önemli! Hesabını tekrar açıp paylaşımlar yapan biri varsa ve üstelik seni rahatsız ediyorsa kesinlikle ciddi bir siber zorbalıkla karşı karşıyasın. Böyle durumlarda panik yapmamak önemli. Avukatın da dediği gibi tepki vermeden, ekran görüntülerini mutlaka sakla. Eğer X, Instagram gibi mecralar ise hızlıca “şikayet et” seçeneğini kullan. Platformların güvenlik ekipleri bu konuda yardımcı oluyor.
Ayrıca kendi sosyal medya hesaplarını kısıtlamayı, gizli yapmayı unutma. Arkadaş çevrenle de durumu paylaş, destek iste. Biliyorum korkutucu ama yalnız değilsin, yanındayım! Son olarak, polise veya savcılığa da suç duyurusunda bulunabilirsin, bunlar resmi süreçte elini güçlendirir. Umarım her şey kısa sürede yoluna girer! Güvende kal, unutma bu senin hakkın! 🫂💜