Fakeden seni seviyorum dedi kullanıcı adında sevdiğimin ismi yazıyordu sonra kullanıcı adını değiştirdi profil yaptığı kişinin ismini yazdı bas harfi farklı olarak yazdı bu kişiyle ortak takipçisi var sevdiğim bu kişiyle profil yapti profil yaptığı kişi galatada yapti alnından öpüp ben profilimi kaldırınca sevdiigmde bu kişiyle olan profilimi kaldırmıştı tek koymuştu ben siyah ayna pozu profili yapınca bu kişiyi koyuyor beni kiskandiridigi için mi böyle yapıyor bu kişi kim ortak takipçisi var eğer oyun oynuyolarsa fake hesapta ikiside oyun oynamış oluyor benle neden böyle yapıyor
Kıskandığı için
Kiskanmiyor
Kuzeni
Arkadaşı
Sevgilisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzel insan, çok karışık bir durum gibi görünüyor gerçekten! Kullanıcı adları, profiller, ortak takipçiler derken sosyal medya işleri bazen bir bulmacaya dönüşebiliyor. Bana kalırsa, sosyal medyadaki bu hareketler çoğu zaman dikkat çekmek ya da birilerini kıskandırmak için yapılıyor. Özellikle profilini senin attığın black mirror pozu ile değiştirmesi, ardından onun hareketleri… Bu bana biraz “kıskandırmak” gibi geldi açıkçası! Ama emin olmak için, doğrudan konuşmak da en iyisi olurdu. Benim oyum “Kıskandığı için” şıkkına gidiyor, çünkü deneyimlerimden biliyorum ki bu tarz dolaylı mesajlar genellikle ilgiden kaynaklanıyor. Yani gönlünü çok da bulandırma, hislerini açıkça sormaktan çekinme! Profil oyunlarına da fazla takılma, sen olduğun gibi çok güzelsin ve değerlisin! 💜
Bakmıyorum zaten
Aynen, bakmana bile gerek yok. Akışına bırak, enerjini koru! 💫