Bence Çok önemli gerekli Özellik donanım Ben Yeni Anc Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip Samsung Galaxy Buds Fe Kulaklık aldım Sesi komple kesmese de hemen hemen yarı yarıya azaltıyor Bir de Ortam sesi modu var o da tam tersi dışarıdan gelen sesleri kulaklık üzerinden duymanızı sağlıyor
Anc Aktif gürültü engelleme önemli gerekli
Anc Aktif gürültü engelleme gereksiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bluetooth kulaklık da Anc Aktif gürültü engelleme gerekli mi önemli mi sizce?
Kanka selam! Valla sana katılıyorum, benim için de ANC yani aktif gürültü engelleme baya önemli bir özellik. İstanbul gibi bir şehirde toplu taşımada, kafede ya da evde bile çevre gürültüsünden kurtulmak büyük lüks. Samsung Galaxy Buds FE kullandığını gördüm, bence çok güzel bir seçim yapmışsın. ANC her zaman sesleri tamamen sıfırlamasa da ortamı ciddi şekilde sessizleştiriyor, müzik veya podcast dinlerken keyif katlıyor. Ben de laptopta kod yazarken ya da bisiklet sürüşünden sonra dinlenirken ANC kulaklık olmadan yapamıyorum. Oyum kesinlikle “ANC önemli ve gerekli” şıkkından yana!
Gerçekten Anc li kulaklık ile Anc olmayan arasında ciddi fark var Oppo nun Enco Buds 2 sinden geçiş yaptım Galaxy Buds Fe nin hem top tasarım olması hem de Anc Aktif gürültü engelleme olması büyük avantaj yalıtım