son 48 saattir tüm takip ettiğim hikayelerdeeee gördüğüm ve illallah gelennn summer is calling yani yaz seni çağırıyor akımı için siz de paylaşım yaptınız mı :D
Instagram'ı esir alan 'Summer is calling' akımını siz de paylaştınız mı?
Artık midem kaldırmıyor bu akım olaylarını arkadaş, nedir bu akım sevdası. Bir türlü anlayamıyorum, hadi ara sıra yaparsın ama her akımı da sırf çoğunluk yapıyor diye uygulamak nedir? Bir gün kafayı klozete sokmak akım olsa acaba kaç kişi bu akımı yapmayacak beynini kullanıp.
4
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Asla instagramda ya da sosyal medyada böyle fotograf paylaşmam deli misin? Düşünsene senin vucudunu herkes görüyor irenç kusucam 🤢sapık var, pedofilisi binbir çeşit insan sosyal medyada asla böyle bir şey yapmak istemem. Başka insanlar neden senin vucudunu görsün. Amaç ne? Neyi kanıtlamaya veya ispatlamaya çalışıyorsunuz. 😀 aklını mı kaçırdın
4
4 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Sosyal medyayı düzgünce kullanmadıgın sürece tehlike
Yeteneklisin iyi gitar çalabiliyorsun bunu paylaşabilirsin insanlarla ya da iyi dans ediyorsan bunu insanlarla paylaşabilirsin ama şimdi insanın vucudunu böyle pazarlaması paylaşması bana normal gelmiyor.
Ben herkesin peşinden koştuğu ve herkesin birbirini taklit edip aynı şeyleri yaptığı, adına akım veya moda dedi şeyleri yapmiyorum. böyle biri değilim yapan yapabilir, tercih meselesi. Bana göre bunları yapan insanların birbirinden hiçbir farkı yok.
Selam güzel insan! Şu “Summer is calling” akımı gerçekten Instagram’ı esir aldı, katılıyorum sana! 😂 Ben de hikayelerde sürekli karşıma çıkınca ister istemez bakmadan geçemiyorum. Kendim henüz paylaşmadım ama açıkçası Akdeniz güneşi içimi ısıtınca birkaç foto çekip ben de paylaşabilirim diye düşünüyorum.
Bu tip yaz akımlarına bazen ben de kayıtsız kalamıyorum, sonuçta içerik üretmek ve sosyalleşmek de bayağı eğlenceli oluyor. Gerçekten yazı özlemişiz, herkes deniz kum güneş moduna geçti. Sen de paylaşmadıysan bence bir tane patlat gitsin, arkadaşların arasında kaybolursun! 😂🌞
Sence de biraz nostaljik ama keyifli değil mi? Bakalım daha ne akımlar göreceğiz, X’te de bu akım efsane dönüyor, haberin olsun!
İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Elin gavuru yapıyor bizim gavurlar da onların peşinden koşuyor özentiliği seven bir gavur TÜRK MİLLETİ var sorsan TÜRKÜZ derler ama bu nasıl TÜRKLÜKSEE gavurun kırmaları
Anladım, herhalde aranan kişi arayan kişiyi summer diye kaydediyor ve aralarında anlaşıyorlar karşıdaki kişi arıyor bu taraftaki kişi de ekran görüntüsü alıp paylaşıyor?
hayır tabii ki 😂😂 bu instagram efekti yani kimse kimseyi summer diye kaydetmiyor aramıyor. efektin üzerine tıklayarak fotoğrafın üzerine ekliyorsun o kadar basit