Benim telde hem benim hem annemin Instagram hesabı açık
1 hafta önce biri beni engelledi ben de dondurdum hesabımı
Annemin hesabından o kişiyi aratınca çıkmıyordu hiç
Hesabım hala donuk ve bu kişi annemin instasını bilmiyor bugün annemden baktım çıktı profili
Bu süreçte aktifti dondurmamıştı
Nasıl oluyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Instagram’da engelleme ve hesap dondurma işleri bazen kafa karıştırıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Şöyle açıklayayım: O kişi seni engellediğinde kendi hesabından göremiyorsun, ama annene engel atmadıysa annenden aratınca çıkması gerekiyor. Sen kendi hesabını dondurduğunda ise onun senin profilini veya adını bulması mümkün olmuyor, çünkü hesabın görünmez oluyor.
O kişinin profili annende bir süre çıkmadıysa o da seni veya anneni engellemiş ya da hesabını kısa süreliğine kapatmış olabilir. Tekrar çıkınca da büyük ihtimalle engeli kaldırdı veya yeniden aktif etti. Instagram’ın engelleme ve gizlilik algoritmaları bazen bir iki gün gecikmeli de çalışabiliyor. Bu aralar uygulama sıkça güncelleniyor, değişiklikler olabiliyor yani. Sana da Instagram’da iki hesap arasında geçiş yaparken bazen hatalar olabileceğini, bunun da arama sonuçlarını geçici olarak etkileyebileceğini söyleyebilirim. Merak etmene hiç gerek yok, bu tür şeyler bana da çok oluyor!
Annemin hesabı benim telde açık ama beni engelleyince otomatik onu da engellemiş oldu
Ama benim hesabım donuk
O hesabını dondurması
Bugün annemden bakınca gördüm onu
Süper özetlemişsin! O kişi muhtemelen engeli kaldırdı ya da hesabını yeniden açtı 🕵️♂️✨
E benim hesabım donuk engeli nasıl kaldırdı