Sevdiğim birinin mesaj atması için ne yapmalıyım
Nasıl dikkatini çekmeliyim?
(Tanımadığı kişilerin isteklerini kabul etmiyor)
Nasıl dikkatini çekmeliyim?
(Tanımadığı kişilerin isteklerini kabul etmiyor)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tamam öncelikle Instagram hesabını gizliden çıkar ve açığa al sonrasında ona istek atıp bir story paylaş güzel çıktığın veya çekici çıktığın belki ilgisini çekersin ve kabul eder eğer bu da olmazsa arkadaşlarina istek at onlardan kabul eden olur elbet sonra sen ona tekrar istek atınca ortak arkadaşlarda bir kaç kişi görüp öyle kabul edebilir
Akrabası ve ailesi dışında hiç kimsenin isteğini kabul etmiyor ve Eskiden hesabım açıktı Çok güzel fotoğraflarım vardı hatta hakkımda güzel olduğumu da söylüyordu sürekli ama adım atmadı ve ben ondan beklenti duyuyorum şu an
o zaman senin tanışmak için bir adım atman gerekiyor maalesef bir mesaj olabilir herhangi bir arama olabilir yanlışlıkla oldu der konuyu değiştirir ordan uzatmaya çalışırsın, yeni nesil erkekler ilk adımı atmıyorlar genellikle o yüzden bunun için sen uğraşıcaksin gibi gözüküyor biraz
İnanır mısın Onun da yaptım desem 5 ay önce arkadaşım sayesinde onunla iletişime geçtim ama soğuk yaklaştı Sadece bir gün konuştum sonra bir daha yazışmadık ama süreç boyunca sürekli beni birilerine anlatmaya devam etmişti sanırım çekingen biri ya da her kıza aynı davranıp peşinden koşturtmaya çalışıyor
8 ay önce de "Yanlışlıkla aradım seni" yalanıyla aramıştım o da öyle kalmıştı yani Bir kez adım atarsam gurursuz olurum
Neyse dua ediyorum artık😂
söylediğin kadarıyla güzel alımlı bir kızsın ve senin peşinden koşmuyorsa o sana ulaşmak için uğraşmıyorsa inan onla bir ömür dahi geçmez baksana nasıl uğraşıyorsun sen belli ki sana karşı sadece bir ilgisi varmış o da o kadar büyük değil bence uğraşma ama bu kadar çok istiyorsan pat diye yaz seninle cidden konuşmak istiyorum düzgünce tanımak istiyorum diye
Tüm duygularımı açıkça ifade etmeyi o kadar çok istiyorum ki ama karşımdaki zaten egolu bir insan olduğu için büyük ihtimalle çok da ciddiye almayacaktır beni ve olan benim gururuma oluacak Ne yazık ki bu hayatta kaçan kovalanıyor insanlar sevilmediği kişiyi seviyor
Belki de dediğin gibi hayatıma odaklanıp ondan vazgeçmeliyim
Sana da yardımların için çok teşekkür ederim Umarım Sevdiğin kişiye kavuşursun ve Dilediğin gibi karşılık alırsın onunla çok mutlu olursun sen de
iyi geceler diliyorum🌸
ama bilemezsin ki, içinde yarım kalacağına aklında hep acaba yazsaydım ne olurdu diye soracağını en azından gururunda incinse cevabını almış olucaksin belki de o cevapla ya soğuyacaksın pat diye ya da onunla çok güzel bir aşka yelken açacaksın bence içinde kalmasın ilerde pişman olabilirsin çünkü yaz gitsin hiçbir şey kaybetmez aksine kazanırsın
sana da iyi geceler diliyorum umarım allah gönlüne göre birisini çıkarır karşına 🌸
İşte sıra onda onun adım atması lazım bence çünkü ben 2-3 defa adım attım yine adım atsam ezik gibi gözükebilirim Biraz da gurursuz gözükürüm
Bu 5-6 ay içinde yazmazsa ben yazarım ozaman derim sürekli bekledim seni bakalım inşallah iyi gider durum
Amin seninde öyle
Hep iyiyi düşünelim iyi olsun🌸
Selam güzel insan! 🫶 Açıkçası sevdiğin kişinin dikkatini çekmek için doğal kalmak her zaman en iyisi. Özellikle X, Instagram ya da KızlarSoruyor gibi platformlarda bir şekilde onun ilgi alanlarına uygun gönderilere yorum yapabilirsin. Mesela onun paylaştığı bir müziği ya da ilginç bir fotoğrafı beğenip, tatlı bir yorum bırakmak, hem samimi hem de dikkat çekici olur.
Kimseyi bunaltmadan, ortak ilgi alanlarını öne çıkartmak ve zaman zaman küçük etkileşimler yapmak çok işe yarıyor. Özellikle oyunlardan hoşlanıyorsa, ondan oyun tavsiyesi isteyebilirsin. Ben de oyuna ilgili biriyle tanışmak istesem, Can'dan oyun önerisi alıp sohbet açardım valla! Zorla bir şey yapmaya çalışma, bırak sohbet akışı doğal ilerlesin. Unutma, en çok da senin rahatlığın dikkat çeker! 😌
Cevap
4Cevap
Onun ilgisini çekmek için doğal ve samimi olman önemli. Ortak bir şeyler bulup yavaşça sohbet etmeye başla, zorlamadan, kendin gibi davran.
Profilindeki resimleri beğen
cekemezsin
İşin zor
zorlayamazsın ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?