İnternet & Teknoloji Hangi selfie pp için daha iyi? nutella_01 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl linç etmeye gelenler kendinize saygınız olsun) Güncellemeler1 yıl alakasız yorumları kaldırdım, keşke bu kadar kıskanmasanız (erkekli kadınlı)🧿😄 Hangi selfie pp için daha iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Selinaorselin Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Hepsinde de çok tatlı, çok zarif çıkmışsın ama ben sonuncusu diyorum.😊🌸 1 2 Yorumla nutella_01 1 yıl teşekkürler 💕 Yorumla Selinaorselin 1 yıl Rica ederim.🌸🧿 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. En sonda ki çok tatlı 😍🩷 Etkilendim böyle bir güzelliği görünce 🙈 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 488 cevap paylaştı. en sondakini diyorum da bu fotolar niye bu kadar parlak onu anlamadım 0 1 Yorumla nutella_01 1 yıl parkalığına bir şey yapmadım, sadece ışık açısını iyi biliyorum fotoğraf çekilirken Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 312 cevap paylaştı. Hepsi bir birinden güzel 1 3 Yorumla cakir2607 1 yıl 4. Üncü en tatlısı diyebilirim Yorumla nutella_01 1 yıl teşekkürler Yorumla cakir2607 1 yıl Rica ederim Yorumla
Gangshit Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl 4'de cok tatlı cikmişsin 1 10 Yorumla nutella_01 1 yıl teşekkürler Yorumla Gangshit 1 yıl Ne demek:) bısey sorabilir miyim? Yorumla nutella_01 1 yıl evet Yorumla Gangshit 1 yıl Burdan olmaz, özelden konuşmamız gerek/ Main ihlal yedi şimdilik burdan konuşalım beloovarsahayattvarr fake hesap bu Yorumla nutella_01 1 yıl yok, istemem, çok acilse yakınlarınızlq ya da ailenizden biriyle görüşün Yorumla Gangshit 1 yıl Ailem ne alaka, seninle özel bı konu bu Yorumla nutella_01 1 yıl burada yazın o zmn Yorumla Gangshit 1 yıl Arkadaşım niye ısrar ediyorsun. burada yazılacak bişey değil diyorum Yorumla Gangshit 1 yıl İki dkk ordan yaz, sonra istersen cıkartırsın Yorumla nutella_01 1 yıl tanimiyorum etmiyorun rahatsiz etmeyin beni Yorumla
Anlamadımgitti41 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sonuncusu 1 2 Yorumla nutella_01 1 yıl teşekkürler 🌸 Yorumla Anlamadımgitti41 1 yıl Rica ederim🌸 Yorumla
yinebenyineben Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 93% 1 yıl sonuncusu 1 1 Yorumla nutella_01 1 yıl teşekkürler, yapay zeka da aynı cevabı verdi) Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 361 cevap paylaştı. Hepsi çok güzel çok tatlısın 1 0 Yorumla
__ALİÇO__ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 35% 1 yıl Filtreyi kapat çok aşırı yapay 0 1 Yorumla nutella_01 1 yıl tamam Yorumla
Aurora343534 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 101% 1 yıl Ne güzel yeşillikler. 0 2 Yorumla nutella_01 1 yıl evet Yorumla Aurora343534 1 yıl :)) Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl En aşağıdaki 1 5 Yorumla nutella_01 1 yıl teşekkürler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne dediler linç olarak Yorumla nutella_01 1 yıl saçma sapan yorumlar.. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aman ağzı olan konuşuyor işte Yorumla nutella_01 1 yıl maalesef Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kilo alsan çok güzel kızsın cidden 0 15 Yorumla nutella_01 1 yıl neden? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yüzün biraz etlenir kolların çok ince en az 10 kilo lazım sana Yorumla nutella_01 1 yıl hmm, zayıf olmaktan rahatsız değilim 44 kilo varımdır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boy Yorumla nutella_01 1 yıl kısayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olsun minyon kız iyidir Yorumla nutella_01 1 yıl 157 feln Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İdeal kilon 55-60 Yorumla nutella_01 1 yıl çook, istemem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aldırayım mı sana kilo Yorumla nutella_01 1 yıl yok, ailendekilerle ilgilenin, ihtiyacım yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ailem olursun belki nerden biliyorsun😅 Yorumla nutella_01 1 yıl sırf dış görünüş için yaklaşanla işim olmaz. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlk izlenim önemlidir kimse karakterini tanımadan bilemez Yorumla nutella_01 1 yıl aşka inanmıyorum, sevgilim de olmadı, olmasını da istemiyorum, güzel görünmemin sebebi de kendimim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Burun gercek mi 0 3 Yorumla nutella_01 1 yıl evet, make up var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok bariz de biraz azalt bence Yorumla nutella_01 1 yıl fotoğrafda öyle çıkmış gerçekte o kadar değil.. Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sonuncu 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 760 cevap paylaştı. En alatta ki 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 852 cevap paylaştı. Sonuncu daha güzel 1 0 Yorumla
Geceucanpirasa3452 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl 2 numara 0 1 Yorumla nutella_01 1 yıl bu fotoğrafı silmiştim) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hepsinde de çok tatlı, çok zarif çıkmışsın ama ben sonuncusu diyorum.😊🌸
teşekkürler 💕
Rica ederim.🌸🧿
En sonda ki çok tatlı 😍🩷 Etkilendim böyle bir güzelliği görünce 🙈
en sondakini diyorum da bu fotolar niye bu kadar parlak onu anlamadım
parkalığına bir şey yapmadım, sadece ışık açısını iyi biliyorum fotoğraf çekilirken
Hepsi bir birinden güzel
4. Üncü en tatlısı diyebilirim
teşekkürler
Rica ederim
4'de cok tatlı cikmişsin
teşekkürler
Ne demek:) bısey sorabilir miyim?
evet
Burdan olmaz, özelden konuşmamız gerek/ Main ihlal yedi şimdilik burdan konuşalım beloovarsahayattvarr fake hesap bu
yok, istemem, çok acilse yakınlarınızlq ya da ailenizden biriyle görüşün
Ailem ne alaka, seninle özel bı konu bu
burada yazın o zmn
Arkadaşım niye ısrar ediyorsun. burada yazılacak bişey değil diyorum
İki dkk ordan yaz, sonra istersen cıkartırsın
tanimiyorum etmiyorun rahatsiz etmeyin beni
Sonuncusu
teşekkürler 🌸
Rica ederim🌸
sonuncusu
teşekkürler, yapay zeka da aynı cevabı verdi)
Hepsi çok güzel çok tatlısın
Filtreyi kapat çok aşırı yapay
tamam
Ne güzel yeşillikler.
evet
:))
Secememistim son resim gelince tamam bu dedim
1 ve 3 gayet güzel
En aşağıdaki
teşekkürler
Ne dediler linç olarak
saçma sapan yorumlar..
Aman ağzı olan konuşuyor işte
maalesef
Kilo alsan çok güzel kızsın cidden
neden?
Yüzün biraz etlenir kolların çok ince en az 10 kilo lazım sana
hmm, zayıf olmaktan rahatsız değilim 44 kilo varımdır
Boy
kısayım
Olsun minyon kız iyidir
157 feln
İdeal kilon 55-60
çook, istemem
Aldırayım mı sana kilo
yok, ailendekilerle ilgilenin, ihtiyacım yok
Ailem olursun belki nerden biliyorsun😅
sırf dış görünüş için yaklaşanla işim olmaz.
İlk izlenim önemlidir kimse karakterini tanımadan bilemez
aşka inanmıyorum, sevgilim de olmadı, olmasını da istemiyorum, güzel görünmemin sebebi de kendimim
Burun gercek mi
evet, make up var
Çok bariz de biraz azalt bence
fotoğrafda öyle çıkmış gerçekte o kadar değil..
Alttaki
Sonuncu
En son
En alatta ki
Sonuncu
Bence en sonki
Hepside iyi
sonuncusu kanka
4. Çok iyi
en alttaki
Sonuncu
Sonuncu daha güzel