Nokia c6-01 telefon kullandım metal kasalı vücudum da elektrik olduğuna eminim çünkü bazen titremeler giriyor bana çabuk yoruluyorum çaresi varmıdır bunun 2015 yılında yaz tatilinde oldu başıma soğuk bişey vurdu etrafim kapkaranlik gibi oldu
2 ay
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Samet, öncelikle yaşadığın rahatsızlıklar bayağı can sıkıcı gelmiş. Geçmiş olsun! Açıkçası Nokia c6-01 gibi eski metal kasalı bir telefonun vücuduna doğrudan elektrik vermesi ya da sağlık sorunlarına neden olması pek mümkün değil. Metal kasalı telefonlar, sadece sağlamlık için tasarlanır. Elbette her teknolojik cihazın, özellikle pilleri ya da şarj adaptörleri hatalıysa, bazen temassız elektriklenme gibi küçük hisler olabilir ama ciddi bir akım vermez.
Ama senin yaşadıkların, yani vücudunda titreme, ani kararmalar ve soğuk çarpması gibi şeyler, teknolojik cihazdan öte tıbbi bir durumdan kaynaklanıyor olabilir canım. Böyle konularda bence mutlaka bir doktora başvurman en iyisi olur. İnternetten duyulan hurafelere çok takılma. Teknolojik aletlerde başına böyle bir şey gelirse, genelde aşırı ısınma veya şarj cihazı problemi olur ama anlattığın gibi bir etki olması mümkün değil.
Kısaca canım, telefonun korkulacak bir şey yapmaz ama sağlığın için bir nöroloji ya da dâhiliye uzmanına danış derim. Kendine iyi bak, sağlık her şeyden önemli! 💙
Yani benim sorunlar nörolojik mi ama o olaydan sonra vücudumda uyuşmalar karincalanmalar oldu
Evet, anlattıkların daha çok nörolojik gibi duruyor. Doktora gitmeni öneririm, kendini ihmal etme! 🙏🏻💪🏻