Okumadan siliyordur diye düşünüyorum. Bilmiyorum. Bunu daha öncesinden ben de yaşamıştım. Benim de tuhafıma gitti ama mesaj attığım kişi benim mesajlarımı okumadan siliyormuş. Öyle demişti.
İşletme hesabi nasıl kişisel hesap ua başka bir arkadaşın varsa ya da başka bir telefon numarayı yaz bak bakalım pp var mı varsa başka bir telefondan sende yoksa engellemiş seni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu hesap anonim hesap şahıs hesabı değil gadası
Ama şahıstı önceden
Engelli miyim yani onda
Hakkında kısmı görünüyor. Şu parakende yazan kısım hakkında değil mi? Eğer öyleyse profil fotoğrafını sana gizlemiş veya kaldırmış.
Mesajim neden iki tık olmuyor o zaman
Okumadan siliyordur diye düşünüyorum. Bilmiyorum. Bunu daha öncesinden ben de yaşamıştım. Benim de tuhafıma gitti ama mesaj attığım kişi benim mesajlarımı okumadan siliyormuş. Öyle demişti.
Aynısı olabilir.
Hayır artık işletme hesabı olmuş engelli değilsin
E hep tek tık mesajima iletilmiyor
O zaman engellemiş
Profili kapatmış sadece
Nasıl kapatmış kapatmış derken
şu an da açık yazıyor
Resmi kapatmış herkes yazmasın kızlara niye benle foto koymadın dediklerinde bahane üretmek için
Ya ne alaka evli o ya şirket hesabi o kurye
Eski sevgilin nasıl oluyor o zaman ve zaten genelde evliler ya da evli biriyle olanlar kapatır
Eski sevgilim eskiden evli değildi
Olabilir karısını aldatmayacagi anlamina gelmez zaten artık herkes herkesi aldatıyor özellikle de evli kadınlar
Trendyol mu engellemis
Eski sevgilimin numarası engelli olsam bu bilgiler görünür müydü
orada misin
Bu Trendyol eski sevgilin mi isletme hesaplarını bilmiyorum kişisel hesaplarda bio profil gidiyor
Mesaj attiginde hep tek tık ise engellemis
Profil resmi yok sadece trendyol bilgiler yazıyor
Mesaj at tek tık ise bir iki gün falan engellemis kişisel hesabı telefon nosu yok mu
O zaten aynı zamanda kişisel hesabi o sadece kurye trendyolda ürün dağıtıyor
İşletme hesabi nasıl kişisel hesap ua başka bir arkadaşın varsa ya da başka bir telefon numarayı yaz bak bakalım pp var mı varsa başka bir telefondan sende yoksa engellemiş seni
Annemden baktım onda da yok hayır önceden kişisel hesaptı ama trendyolda çalışıyor
Eski sevgilinin peşini bırakmani öneriyorum boş ver sil geç takılı kalma 🙂
Hayir ben onu seviyorum.
Evlenmiş ama bir yuvaya karışma bence artık nasip değilmiş nasip olsa olurdu
Kuryeyemi yürüyorsun şimdide
Eski sevgilim
🙃🙃 Başarılar o vakit
Engelli olsam bu bilgiler görünür müydü
Ne peki amaç?
Şirket hesabı bu
Ama engelli miyim yani önceden şahıs hesabiydı trendyolda çalıştığı için olabilir