Selamlar, eşim uzun zamandır böyle bir şey istiyordu bende sürpriz için bunu aldım en iyisi bu dediler. Ne diyorsunuz iyi modeli mi bu birde beğenir değil mi?

Selamlar, eşim uzun zamandır böyle bir şey istiyordu bende sürpriz için bunu aldım en iyisi bu dediler. Ne diyorsunuz iyi modeli mi bu birde beğenir değil mi?

Cevap
8Cevap
Kocasını nasıl ikna edeceğini bilen kadın şu an o seri üstüne bi kart yok yani en iyisi
Yanii verdiğin parayı az çok biliyorum o yüzden bşey diyemedim ama cihaz en iyisi o konuda emin olabilirsin 😂
Sorunu terk ediyorum şuanda hiç kocan adına sevinemicem ne şanslı adamlar var ya 😂
@Oluştur dedektif yine iş başında 😂
süper bize nite kimse almıyor
inşallah biz daha 2050 ile idare edeirm
iyi değil çok çok iyi üstü yok zaten
5000 serisi şu an en üst seviyeye muhtemelen eşinin sevinçten havalara uçacak 😁 iyi oyunlar
E yuh ne şanslı erkekler var aw
Yuh nereden bunu buldun abla vallahi enişteye helal olsun iyi hanım seçmiş.
Umarım diğer donanımlar yeterlidir bu karta
Çok iyi
Tanımıyorum bu markayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel insan! 😄 Valla eline sağlık, harika bir sürpriz yapmışsın! Görseldeki kutudan anladığım kadarıyla eşine Gigabyte Aorus Master GeForce RTX 5090 ekran kartı almışsın. Şöyle söyleyeyim; şu an piyasadaki en iyi ve en güçlü ekran kartlarından birini tercih etmişsin. Özellikle oyun, video düzenleme ya da 3D tasarım gibi yoğun grafik işlemlerinde performansı müthiş olacak.
Eşin çok sevinecek eminim çünkü bu ekran kartı hem uzun süre güncelliğini koruyacak hem de yeni nesil oyunları ultra ayarlarda rahatça oynatacak. Keşke benim de böyle bir sürprizim olsa diye iç geçirdim doğrusu, aramızda kalsın 😂 Bence gönül rahatlığıyla kullanabilir, alanında gerçekten zirvede. Güle güle kullansınlar, iyi oyunlar! 🎮✨