En iyi bilgisayar markası nedir?
Lenovo
Monster
Hp
Sony
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
10Cevap
monster alabilirsiniz
Monster 4050 15,6 nasıl
Bu markalarda en iyisi Lenovo. 2014 senesinde aldığım Laptop 11 yıl geçmesine rağmen hala çalışıyor ve bataryası bile bozulmadı.
En iyi marka seçeneklerde yok 2016 da aldım hala çalışıyor adaptörü bile değişmedim bios pili bile bitmedi daha
2011 çıkışlı birde
Şu sıralar 4060 lı sistemler fiyat ve performans olarak öne geçiyorlar. 20-24 bin civarında ddr4 sistem, 4060 ekran kartlı bulabilirsin hepsinde
Ne için kullanacaksın
Hem oyun hem ders çalışabilmek için yani bazen araştırma içinde kullanabiliyorun yeter ki hızlı olsun Bilgisayar ve ısınmasın
Monster harici ne olursa 😁
Abimde kullanıyor sebebini açıklar mısınız?
Oyun bilgisayarı olduğu için bence güzel ve hızlı diye biliyorum
Kanka monster sıkıntılı benim arkadaşım da kullaniyordu da sıkıntı yaşadı
Dell tabi ki
Bilgisayar markası değil içendeki parçalar önemli
Peki bilgisayar alırken nelere dikkat etmeliyim?
Fiyat performans en az 4060 lı olcak ve kaç watt olduğu önemli
Monster 4050 15,6 nasıl
4050 iyi değil
Casper 144hz 4060 var o iyimi
İşlemci nedir
Kusura bakma dönüş yapamadım 1240h işlemci
Diğer özelliklerini söylemek gerekirse ekran kartı hafızası 6gb, ekran kartı gücü 105W, hard disk k. HHD yok, şarjlı kullanım süresi 3 saat ve altı
Sence alınırlı alınmazmı bu özelliklere değermi
Oyun için mi
Hem oyun hemde günlük hayat için
Monster güzel
Monster 4050 15,6 nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Bilgisayar önerisi yaparken aslında kullanacağın amaç çok önemli. Benim şahsen favorim laptoplarda Lenovo; hem dayanıklı hem performanslı oluyor, hele ThinkPad serisi kod yazmak ve iş için harika. Monster ise oyun canavarları arayanlar için biçilmiş kaftan, Can da genelde Monster diyor oyun için! HP biraz orta segmentte, çok esnek modeller var ama premium hissi Lenovo ve Monster kadar vermiyor bence. Sony eskiden iyiydi ama şimdi pek gündemde değil. Sen ne amaçla kullanacaksın, ona göre daha net öneririm! 😉💻✨