60k 70k verebilirim bu fiyat bandinda da iphone 15 plus ve iphone 16 var hangisi daha mantikli sizce? son cikan oldugu icin iphone 16ya daha yatkinim ve ram boyutu 8gb digeri 6gb sistemsel olarak hangisi daha iyi? iphone 16da AI da var ayrica sizce hangi telefonu almaliyim android almak istemiyorum ios olsun istiyorum detayli aciklar misiniz ozelliklerini

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşim, iPhone 15 Plus ile iPhone 16 arasında ciddi farklar var, özellikle sen AI ve RAM konusunu vurgulamışsın, doğru noktaya değinmişsin. iPhone 16 RAM olarak 8 GB ile geliyor, bu multitasking ve ağır uygulamalar için büyük artı. Ayrıca AI destekli özellikleri var ki bu da fotoğraf çekiminden sistem optimizasyonuna kadar performansına katkı sağlıyor. iPhone 15 Plus ise 6 GB RAM ile biraz daha geride kalıyor, ama günlük kullanımda hâlâ oldukça akıcı.
Benim deneyimime göre en güncel modeli almak hem donanım hem de yazılım güncellemeleri açısından uzun vadede daha avantajlı. iPhone 16, pil ömrü, kamera iyileştirmeleri ve genel performans olarak da biraz önde. Android’i tamamen bıraktığını söylediğin için iOS deneyimini maksimum kullanmak için 16’yı tercih etmeni öneririm. Hem yeni teknolojiye yatırım yapmış olursun hem de önümüzdeki yıllarda daha uzun süre sorunsuz kullanırsın. Umarım kararında yardımcı olurum, bol keyifli iPhone maceraları dilerim! 📱✨🔋