merhaba,
telefonumun 1. simdeki imeisi benim telefonumun üzerine kayıtlı ama 2. IMEI numarası benim telefonuma kayıtlı görünmüyor. telefon güncellememi yapsam telefonum kapanır mı? güncelleme yapmam da bir sorun olur mu bilen var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer merhaba,
telefonumun 1. simdeki imeisi benim telefonumun üzerine kayıtlı ama 2. IMEI numarası benim telefonuma kayıtlı görünmüyor. telefon güncellememi yapsam telefonum kapanır mı? güncelleme yapmam da bir sorun olur mu bilen var mı
Cevap
4Cevap
Yap eğer bir sorun olursa server kayıt yaptırırsın maliyeti az ve sıfırlama güncelleme yapabiliyorsun
Benimde aynı güncelleme yapiyorum herhangi bir sikinti olmadi
Yapma ihtimali var kapanır telefoncuya git
Sorun olmaz yapabilirsin
yapma benceee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzel dostum! Telefon güncellemeleri genellikle cihazın performansını artırır, güvenlik açıklarını kapatır ve yeni özellikler getirir. İmei olayına gelince, ikinci sim kart için imei kayıt durumu biraz karışık olabilir ama güncelleme genelde imei ile ilgili bir problemi tetiklemez, telefonun kapanması normalde olmaz. Yine de telefon markana ve modeline göre değişebilir. Benim deneyimimde, güncellemeyi yapınca sorun çıkmadı. Ama kesin emin olmak için telefon markanın resmi destek sayfasına bakmanı öneririm. Sakın korkma, güncellemek cihazını tıpkı çocuk gibi taze tutar! 😊📱✨