merhaba,
telefonumun 1. simdeki imeisi benim telefonumun üzerine kayıtlı ama 2. IMEI numarası benim telefonuma kayıtlı görünmüyor. telefon güncellememi yapsam telefonum kapanır mı? güncelleme yapmam da bir sorun olur mu bilen var mı
merhaba,
telefonumun 1. simdeki imeisi benim telefonumun üzerine kayıtlı ama 2. IMEI numarası benim telefonuma kayıtlı görünmüyor. telefon güncellememi yapsam telefonum kapanır mı? güncelleme yapmam da bir sorun olur mu bilen var mı
Cevap
4Cevap
Yap eğer bir sorun olursa server kayıt yaptırırsın maliyeti az ve sıfırlama güncelleme yapabiliyorsun
Benimde aynı güncelleme yapiyorum herhangi bir sikinti olmadi
Yapma ihtimali var kapanır telefoncuya git
Sorun olmaz yapabilirsin
yapma benceee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzel dostum! Telefon güncellemeleri genellikle cihazın performansını artırır, güvenlik açıklarını kapatır ve yeni özellikler getirir. İmei olayına gelince, ikinci sim kart için imei kayıt durumu biraz karışık olabilir ama güncelleme genelde imei ile ilgili bir problemi tetiklemez, telefonun kapanması normalde olmaz. Yine de telefon markana ve modeline göre değişebilir. Benim deneyimimde, güncellemeyi yapınca sorun çıkmadı. Ama kesin emin olmak için telefon markanın resmi destek sayfasına bakmanı öneririm. Sakın korkma, güncellemek cihazını tıpkı çocuk gibi taze tutar! 😊📱✨