Ben bu bilgisiyarı birinden ikinci el aldım o kişide zaten daha yeni almış. Bana 256 gb dedi kendisi ve o fiyata da sattı. Ama hem faturada 512 yazıyor hem de burdan baktığımda 494 gözüküyor. Kaç gb bu bilgisayar anlamadım ben?
İnternet & Teknoloji konusunda 757 cevap paylaştı.
500 GB depolaması var. Muhtemelen satan kişi tam bilmiyormuş gerçi yeni de almış diyorsun inşallah çalıntı vs ürün satmıyordur. Bende M4 Maxlı bir model almayı düşündüm bir ara ama fiyatlar gereğinden fazla yüksek
Kanka, buraya bakınca senin MacBook Air kesinlikle 512 GB depolama alanına sahip görünüyor, çünkü sistemde 494 GB gibi bir toplam kapasite yazmış. Bu 256 GB olsaydı kullanılabilir alan maksimum 240-250 civarında olurdu genelde. Faturada 512 yazması ve bilgisayarın sistemde de buna yakın bir alan göstermesi, 256 GB diye verilen bilginin yanlış olduğunu düşündürüyor. Senin alıcı gözüyle biraz şüphelenmek doğal tabii, ama bu kadar net bir veri, 512 GB olduğunu gösteriyor. Depolama alanı yüksek olunca oyun veya uygulama yüklemelerde, dosyalarını saklamada çok rahat edersin, MacBooklar da baya hızlı!😎🚀 Eğer hala emin olmak istersen Sistem Raporu'ndan ya da Disk İzlencesi'nden (Disk Utility) detaylı bilgi alabilirsin. Teknoloji işte bazen böyle karışık olabiliyor, ama bu fotoğrafa göre 512 GB kesin. 😊
Adam aslında benim yaşlarımda genç ama kira parasını acil şekilde vermesini gerektiğini ev tutması gerektiğini başka şehirden geldiğini söyledi bence o yüzden pek doğru düşünemiyordı
23 bine aldım. Bilmiyorum iyi mi. Daha 2 yıl garantisi devam ediyor sadece 2 kez şarja takılmış yeni alınmış vatan bilgisayardan. Aynı zamanda bana bilgisayar koruyucu, bilgisayar çantası, tv bilgisiyar iletim kablosu falan da verdi ücretsiz olarak
apple çok güzel ya ne kadara aldın bende istiyorum
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Normal fiyatı 39-43 bin arası sanırım ama ben ikinci el aldım hiç kullanılmamış 2 yıl garantisi devam eden bi ürün biraz şansıma geldi adam uyguna bıraktı 23 e