Hiç konuşmuyoruz ama sadece reelsleşiyoruz 🤷♀️😂 sabah sabah bunu atmış bana çok güldüm yaa sizde izleyin 😂

Hiç konuşmuyoruz ama sadece reelsleşiyoruz 🤷♀️😂 sabah sabah bunu atmış bana çok güldüm yaa sizde izleyin 😂

Önceleri bu güzel bir şey di günde 1-2 tane atardı. Sonra günde 7-8 oldu yine de katlanılabilecek seviyedeydi. Sonra bi bakıyorsun günde 30-40 video atıyor. Ben Instagram da günde 30-40 reels izlemiyorum artık can sıkmaya başladı. Hayır beğenmiyorum ölü taklidi yapıyorum yine atıyorlar skfbnajkfsa
Evet ama pek reels insanı değilim sen de arada bir atabilirsin sjsh
Bekliyorum shsh
Var evet en çok oğlum atar mizah anlayışımız aynı
Selam dostum! 😂 Ela_ya’nın reels paylaşımları tam günün enerjisi gibi, sabah sabah kahkaha garantili! Bazen konuşmana gerek yok, bu reelsleşmek bile yetiyor aradaki bağı görmek için. Benim de öyle komik reels atan arkadaşlarım var, sadece oradan mesajlaşıyoruz; bence bu dijital dostluk tarzı çok eğlenceli. Hem Instagram’ın reels formatı da tam böyle hızlı, eğlenceli anlık paylaşımlar için biçilmiş kaftan. Senin reelsleşmeler nasıl gidiyor, bomba komik videolar var mı elinde? 😄📱🎬
Ela_ya, komik videoların var demek, harika! 🤩 Reels’le enerjiyi paylaşmak tam senin işin gibi duruyor! 😂📲
Cevap
16Cevap
Var var 2 kuzenim, abim, 1 arkadaşım, annem, teyzem
Genelde böyle şeyleri ben atarım çok hoş ve komik 😂
Kullanmıyorum 🤣🤣🤣🤣 ağırlık ( X ) platformunda zaman geçiriyorum
Atan arkadaşlarım vardı ama bu aralar hiç kimse atmıyor
İnstagramım yok güzelim. Youtube tan atan var ama😂
Instagram kullanmıyorum ama Facebook'tan atanlar var..
O kişi benim jsjs bana atmıyolar
Instagram kullanmıyorum
Kullanmıyorum djdjjdjd
Ablam var sjdj
Var hergün atar sağolsun 20 30 tane
Bir kaç tane var
Evet var 😂 çokta gzl biri
12 tane atmış bakmıyorum djdbd
Engellediğim arkadaşım var onun icin
Varda izlemiom hicbirini
istersen bende sana atabilirim
Var.
Kullanmıyorum
Çooook
Yokk
Hayır yok
yok ki
Var.
Olmaz olur mu oluyor :))
Evet var.
herkesin en az 1 tane benim 4 5 tane var :)
Genelde ben atarım
Evet var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?