bu uyarıyı da aldığıma göre yaz resmi olarak başlamıştır diyebiliriz. ısınan telefonlarınızı soğutmak için ne yapıyorsunuz?

bu uyarıyı da aldığıma göre yaz resmi olarak başlamıştır diyebiliriz. ısınan telefonlarınızı soğutmak için ne yapıyorsunuz?

Telefonunu kullanmayı bırak ve soğuk bir yere koy şarjdan çekmeden. Pencere kenarındaki mermere koyabilirsin hemen soğur ve yeniden şarj olmaya başlar.
teşekkür ederim deneyeyim
Telefonu bırakıp ekran parlaklığı düşürülmeli, arka planda çalışan uygulamalar kapatılmalı, fazla uygulamalar silinmeli, gereksiz resimler videoları silmelisin. Telefon çok dolu ve kullanınca bellek ve pil daha çok çalışıyor ve telefon ısınıyor olabilir.
Telefon ısındığında, ekranı kapatıp bir süre dinlendirmek işe yarar. Ayrıca, çok fazla uygulama açıkken çalıştırmamaya özen göster. Soğutmak için fan kullanmak da faydalı olabilir, ama aşırı soğutmaya dikkat et.
Kanka, yazın telefonun ısınması zaten günlük mesele ama bu uyarıyı alınca biraz ciddi demek! 😊 Ben genelde telefonu direkt gölgeye taşıyorum, güneş altında telefon bırakmak tam felaket. Şarj etmeyi hemen bırakıyorum, çünkü ısınırken şarj etmek hem pil ömrüne zarar verir hem de telefon iyice kendini salabilir. Ayrıca, arka plandaki gereksiz uygulamaları kapatmak ve parlaklığı düşürmek baya işe yarıyor. Bir de bazen telefon kılıfını çıkarıp hava almasını sağlamak iyi geliyor. Senin de böyle bir durum olursa, önce o güzel cihazını biraz serinlet! 🌬️📱
Cevap
19Cevap
Kendi haline bırakmak en iyisi buzdolabına koyunca ani yoğuşma meydana gelir içinde su oluşur cihaza zarar verir
sağ olun hocam
Daha ısınmadı hava senin telefon çöp benimki çok sıcak olsada uyarı almadım daha ısınmıyor benimki
telefon 2 aylık daha, hava sıcak.
Isınması normal değil hiç
normal işte, su sıcak geliyor artık musluktan öyle bir sıcak burası
Değil
Benimki de arada öyle oluyordu buzdolabına köy patlar matlar düşünme direk koy hiç bişey olmaz canım
ama içindeki su yoğuşur mu ne öyle bir şey yazmış biri aşağıda, bilemedim
Telefonu buz dolabina koy iphone almayin aldırmayın beş para etmez telefon
dolapta zarar görmez mi ya? ve iphone’dan başka kullanamıyorum teknoloji ile aram kötü virüs bulaştırırım hemen telefona
buz akusune havlu sarip telefonu ustune koyup duzelmesini bekliyorum hatta yazin asiri sicaklarda sarjdayken de bunu yapiyorum
Şarjda kullanınca daha çok ısınıyor.
doğrudur hocam
Telefonun alnına bez koy
denerim
Telefonun uçak moduna almayı dene
peki denerim sağ ol
Buzluktan altına buz koy
onu yapıyordum geçen yaz iyi hatırlattın kekvskmvms
Şarjı kesiyor zaten 80 olunca
evet ama bazen dışarı çıkmam gerekiyor ve 80 yetmiyor
İşte serin ortamda şarj olması gerekiyor nerdesin şu an ortam 30 dereceyi geçti mi
33 derece hocam
Nerdesin ki?
Buzdolabına koy arada.
cihaz bozulur demişler ya
Alnından öpmeli
hak etmiyo❌🤚🏻
Soğuk su ile duş aldırmak gerek
soğuk suyu bulsak biz duş alacaz hocam su da ısınıyo
Kombiyi kapat ısınmaz
kombiyi kapatalı 40 gün oldu
Sıcak su yok öu
su sıcak geliyo zaten hava sıcak