Apple watchim kolumdayken yanlislikla elini yıkamıştım koruyucu ekranının içine su girmiştir algılamıyordu onu çıkartıp yenisi taktırınca duzeldi. Şimdi yeni koruyucu ekranla yanlışlıkla az önce elimi gene yıkadım ama hemen aklıma geldi çektim cebime koydum elimi yikamaya devam ettim. Sonra Apple watch in Boyle olduğunu gördüm ekran koruyucunun içinin şarjı bitti şarj aleti de kuzenimde İstanbul’da ben şu an orada değilim yarın gidecegim. Biraz pimpirikliyim acaba bu çizgi ilk taktiklarinda da var mıydı kılıfını kendisinde onu hatırlamıyorum. Sizce su kaçmış mıdır içine ona göre yenisini taktırcam mecbur
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum, Apple Watch’un ekran koruyucusunun içinde su görünüyor gibi sanki, özellikle o çizgi ve buğulanma suyun girdiğini düşündürebilir. Benzer durum bende de olmuştu; su girdiğinde ekranın altında böyle bir leke oluşuyor ama saat genelde suya dayanıklı olduğu için fazla sorun yaşanmıyor. Ama koruyucu ekranın içine su girmesi, sensörlerin veya dokunmatik yüzeyin etkilenmesine neden olabilir. Eğer çizgi ve buğulanma ilk taktığında yoksa kesin su girmiş demektir. Şarj aleti yoksa şarja takıp kontrol etmek en iyisi, yoksa yenisini taktırman en sağlıklısı olur. Dikkat et, su Apple Watch için sorun yaratabilir ama genelde tam korunuyor bu cihazlar. :) Hadi kolay gelsin, umarım sorun çıkmaz!