Ya telefonunda tinder var neden var bu uygulama diye sordum yeni insanlarla tanışmayı seviyorum cidden seni aldattigimi falan mı düşündün diyip sustu konuşmuyor kısa kısa cevaplar veriyor her şeye 2 saattir kim haklı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bazı hemcinslerimi anlamıyorum yani birisiyle ilişki yaşamak için ilişki yaşamayın sonra tüm hayatınızı bir insan için mahvediyorsunuz. Allah karşına bazı sinyaller çıkarıyor şükret ve ayrıl. Bazıları bunları göremeden ayrılıyor bazen yanlış kişilerle.
01 Yorumla
Soran1 yılAma seviyorum aldatacak birisi değil ki
En İyi Cevaplar
1 yılAllah aşkına ayrılmak için neyi bekliyorsun? Bugün tinder indirip yeni insanlarla tanışan yarın gider tanıştığı insanla buluşur. Ayrıl, barışmak için çabalarsa özür diler pişman olursa seviyordur bişi için çabalamazsa zaten o ilişki onun gözünde çoktan bitmiştir. Seninle vakit geçirmek seninle görüntülü konuşmak seni sesli aramak varken neden başkasıyla eşleşip tanışmayı tercih etsin seven insan.
1216 Yorumla- 1 yıl
Benim erkek arkadaşım da kullanıyor hemde 56 yaşımda adam
- 1 yıl
56 yaşındaki adam o uygulamada cinsellikten başka bişi aramaz kusura bakma da
- 1 yıl
@mekrkkkkkkkk kullandığını bildiğin halde neden ona bir şey demiyorsun
- 1 yıl
@gizliuye2747 bu kızın aşağıdaki yorumunu gördüm kendisi 26 yaşındaymış sevgilim dediği kişi 56 yaşındaymıs sence bu ne kadar sağlıklı bir ilişki olabilir ki? Yani bu ilişkide tek problem adamın tinder kullanması mı?
- 1 yıl
Adamın uçkuruna düşkün olması ve o kızın yaşı daha küçük ne işi var 56 yaşındaki adamla
- 1 yıl
Evet arada 30 yaş var, eşimle benim aramda 5 yaş var bu bile bana bazen garip geliyor. Kayinbabam 56 yaşında
- 1 yıl
Yaş sadece bir sayı değil mi
- 1 yıl
@mekrkkkkkkkk evet sayı da Adamda karakterde yok Komple çöp o ne olacak
Soran1 yılYa çocuk çok yakışıklı çok kusursuz bana cok iyi davranıyor kesin aldattığını görmeden ayrılmak istemiyorum belki doğru söylüyordur
- 1 yıl
Yakışıklı olması neden bu kadar önemli sen sırf yakışıklı diye kusursuz diye aldatsa seni dövse sen yine affedersin
- 1 yıl
@mekrkkkkkkkk size de bravo :)
Soran1 yılYakışıklı olması değil sadece dediğim gibi çok kusursuz yanında cok iyi hissediyorum sadece bu mevzu biraz canımı sıktı
- 1 yıl
@mekrkkkkkkkk senin yaş kaç 56 yaşındaki adam kesin parada atıyordur dolandırıliyordur
- 1 yıl
90 yaşındaki yakışıklı dayılarla da olursun sen
- 1 yıl
Yani Size söyleyecek bir şey yok kusursuz diyorsunuz ama bu bir kusur sadece siz bunu kabul etmiyorsunuz
Hayırlısı olsun Hakkınızda Ne diyelim güle güle yaşayın :)
İnternet & Teknoloji konusunda 334 cevap paylaştı. Bu uygulamayı kullanan birine sakın ama sakın güvenme. Zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor, alttan alma. Hem suçlu hem güçlü. İnan ki yeni insanlardan kastı sadece yeni kadınlar. Ve ne halt ettiğini asla bilemezsin.
04 Yorumla
Soran1 yılYa çok seviyorum ama inanmak istiyorum
- 1 yıl
Tinder değil de başka bir uygulama olsa belki derdim ama samimi söylüyorum güven vermiyor. Sevdiğin için görmezden gelmek istiyor olabilirsin lâkin arkandan başka kızlarla konuşuyorsa çok daha fazla üzülürsün.
Hadi cidden konuşmuyor diyelim lâkin o sitelerde yeni insanlarla tanışarak ne amaçlıyor? Tanıştıklarının erkek olduğuna inanıyor musun?
Soran1 yılYeni insanlarla tanışmayı sohbet etmeyi seviyorum diyor. Kizlarla konuşmasında bi sorun yok flört etmediği sürece benden yana zaten ama bilmiyorum
Kanka buradaki kimseyi dikkate alma şöyle bi yorumlara bakayim dedim herkes aldatıyor demiş. Ulan belki çocuk senin ona güvenmediğini anladığı için üzüldü yaralandı seni seviyor. Ha aldatma ihtimali yok mu elbette var ama kimse öbür ihtimale deginmemis direkt aldatıyor demiş ne ilginç yuva yıkma meraklısı insanımız var ya
17 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim güzel yorumun için evet bi sen değindin öbür ihtimale
- 1 yıl
Kanka aldatmadım aldatmamda Ama eğer bir gün kullanırsam Aldatıyorumdur Bir erkek neden başka bir erkekle konuşsun gay mı?
Benim onlarca dostum varken neden Sanalda Erkek kanka arym
Bu arada Sadece tek ihtimal Olur oda İlgilendiğim alanda birilerine ılaşmak için sosyalleşirim agalarla oda Tinderde olmaz - 1 yıl
Ne biçim savunma bu
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Hey güzel dostum, böyle durumlarda genelde iletişim kopunca işler karışıyor, biliyorsun 😊 Sevgilin Tinder gibi uygulamaları kullanması seni rahatsız etmiş, bu çok doğal. Ona hislerini açman süper, ama cevaplarının kısa olması ve trip atması aslında biraz savunmaya geçtiğini gösteriyor. Benim deneyimime göre, net konuşup duyguları açıkça paylaşmak gerekiyor. Senin hislerin önemli, onun da niyetini anlamak lazım. Hadi duruma biraz esneklik tanıyın, sakin sakin konuşun, sorunlar çözülür :) Umarım düzelir bu trip meselesi!
11 Yorumla- 1 yıl
Bence sorun yok hatta beraber kullanın senin yanında girsin benimde 1 yıllık bir ilişkim var arada çok sıkılınca önüme gelen uygulamayı indiriyorum hiç bir şekilde iletişim bilgisi bile vermeden sohbet edilebiliyor hatta her önüme çıkam kişiye sevgilimi ne kadar çok sevdiğimi söylüyorum bazıları olsun haberi olmaz diyor ama ben umursamadan engelliyorum illa uygulama kullanıyor diye aldatıcağını düşünme uygulama bile olmasa aldatan her türlü aldatır işte okulda metroda gezmede bence sende indir
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
120
Cevap
94Cevap
İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. aferin güzel üste çıkmış
40 Yorumla
1 yılTabii sen haklısın. Tinder uygulamasının amacı zaten karşı cinsle tanışmak ve sohbet etmek. Çok güzel manipüle etmiş seni. Trip atmaya da hiç hakkı yok! Bu zamana kadar ilişkin güzel gidiyorsa ve tek problem bu olduysa güzel ve açık bir şekilde konuşmanı tavsiye ederim.( karşı tarafa sakin bir şekilde sorularını sor lütfen)
31 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
1 yılKusura bakmada sevgilin karaktersizin önde gideni bir adamın sevgilisi varken başka karı kızla konuşuyorsa aldatıyordur başka bir açıklaması yok bu arada tabiya tinderda mesaj attıklarıda tanışalım diyordu beyinsize söyle mesaj attıkları sevgili bulmak için bu programı kullanıyorlar kimi kandırıyor ayak yapıyor.
20 YorumlaTrip atan erkek mi? :D Kardeşim uzaklaş ondan, sil geç, hayatını sana ızdırap eder. Ayrıca tinder duyduğum kadarıyla cinsellik için kullanılan bir platformmuş. Sil sil sil... narsist belli ki, hem suçlu hem de güçlü, hem de trip atıyor hahaha :D
20 YorumlaKesinlikle sen haklısın. Tinder bir flört uygulaması, yeni insanlarla tanışmak bahanesi hiç inandırıcı değil. Üstüne bir de sana trip atması suçluluk göstergesi.. Üstünü örtmeye çalışıyor ama senin sorgulaman çok normal. Sessiz kalması da farkında olduğunun işareti. Böyle devam ederse bu ilişki sürmez.
22 Yorumla
Soran1 yılKesin aldatıyor mudur
1 yılBu gibi durumlarda sende tinder yukliceksin. Göze göz dişe diş kana kan. Uygulamayi da telefonunda en görünür yere koyacaksin. Gerçekten de orada bı profil oluştur. O da sana sorduğunda sende yeni insanlarla tanışmayı sevdiğini söyle. Erkek aldatır normal olur kadın aldatır kuzum olur. Yok öyle bi dünya. Kuzu kuzu gelip özür dilicek. Hatta sadece tinder değil weplay i yükle. Hem içinde güzel oyunlar da var. Sosyalles. Onu umursamadiginda umursanmaya başlarsın. Dinle beni. İyi olan her zaman kaybeder. Sende kötü olcaksin. Kaçan kovalanır
20 YorumlaŞimdi buna mantığı ile düşünebilme yeteneğini sahip olan her insan aldatmaya teşebbüsü olan biri ile beraber olduğunu söyler diğer ihtimali söyleyen veyahut bu tarafı tutan ya polyanadır ya da hayatta dair sıfır bilgisi vardır o yüzden bu bir teşebbüs ve yakalamışsın o insan ile herhangi bir yol olmaz tavsiyem en kısa sürede köprüleri yakman ve ayrılmak olur
20 YorumlaKüçük aklıyla seni manipüle etmeye çalışmış. Tribin hiçbir türlüsü kabul edilemez ama böyle bir durumda trip atması üste çıkmaya çalışmak için. Şuna bak ya. Hem suçlu hem güçlü. Ben olsam al tribini de tinder hesabını da defol git derdim. Hiç çekilmez
01 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum ama
aldatmak için illa cinsellik şart değil başkalarıyla konuşması bile aldatmak sayılır. Hem yeni yeni kadınlarla tanışıyor hem sana trip mi atıyor. baya safsın cidden
41 Yorumla
Soran1 yılNe alaka ya
Umarım fake sorudur:)
kadın ya da erkek tinder kullanıyorsa tek amacı one night stand (tek gecelik takılma) tarzı seks ilşşkisidir.
bu programı başka amaçla kullanan yoktur olamaz da.
bunu görüp sorduğun için trip atıyor ve sen buna inanacak kadar aşıksın (beynin sürmüş çalışmıyor)
00 Yorumla
1 yılUygulayı ilk defa duydum ama açıklamanda ne olduğunu öğrenmiş oldum, ya tatlım böyle birinden sana hayır gelmez ki sen onun yaptığını yapsan ne namusun kalır ne şerefin seni direkt bırakır çünkü düzgün ve iyi bir şey değil ilişkisi olup da kullanan biri için normal değil aldatıyor netttt valla sevsende aşkından ölsen de bırak gitsin her gün ölmektense birgün öl daha iyi sana kardeş nasihatı olsun 😏🌸
21 Yorumla
Soran1 yılAma bazıları güvenmediğin için rahatsız olmuş üzülmüş diyor
1 yılOoo tanıdık hareketler. Bir süre sonra sildim der kandırmaya çalışır. Oralar da ne numaralar dönüyor. %100 konuşup tanışıyor ve onun fake hesabı var dedi dersin benım ki de aynıydı 3 senemi yedi böyle böyle 😂
20 Yorumla
1 yılSakin Sakin affetme. 2 aya terk edilirsin Sakin aynı hataya düştüm bu düpedüz aldatmak
Affedersen 2 aya 3 aya seni terkedecek yoluna bak. Bi kere aldatan hep aldatir
11 Yorumla
Soran1 yılCidden mi ya
1 yılSeni aldattığını falan mı düşündün oysaki ben fazlasını yaoiyorum demiş resmen tövbe ya böyle uygulamaları ilişkisi varken kullanıyorsa art niyet ararım
20 Yorumla
1 yılo yaşta sevgilin varsa yedek parçasın bence işte uzun yazmama gerek yok siz sevgili bile diğilsiniz bence badi olmuşsun
00 Yorumla
1 yılBenim telefonumda da robinhood yüklü. Kaç kere coin için kullanıyorum diye sorsan 0. Her yüklü olan uygulama kullanılmıyor. Erkekler basit varlık olduğundan unutmuştur silmemiştir. Tinder yüklü kaldıysa ne olmuş yani :)
02 Yorumla- 1 yıl
Kullanmıyorum dememiş farkındaysan, yeni insanlarla tanışmayı seviyorum demiş
- 1 yıl
Yeni biz de coinlerle tanışmayı da seviyoruz. Önemli olan işlem yapılması. İşlem yapmıyoruz. Yani
1 yılTinderin amacı takılacak insan bulmak değil mi zaten. Sevgilisi olduğu halde bunu arayan erkekten hiç olur mu?
14 Yorumla
Soran1 yılİşte sohbet etmek için giriyorum dedi
- 1 yıl
Senin yalan söyleyen o ağzını... De ona onlar devamını
Soran1 yılKesin aldatiyor mudur
- 1 yıl
Ezelin kör anasi bile bilir.
- İnternet & Teknoloji konusunda 478 cevap paylaştı.
1 yılHayır ya, uzaklaş hemen bundan! Hiçbir şekilde bu adamı doyuramazsın. Nasıl göre göre devam edebiliyorsun merak ediyorum.
11 Yorumla
Soran1 yılYa okulda da bir sürü arkadasi var sosyal bir insanım diyor, seviyorum ama bilmiyorum napicam
Tabi ki sen haklısın ayrıl bence Kesin aldatiliyorsun hadi bir ihtimal aldatilmiyorsan bile bu da bir aldatmadir bence ön ayak bildigimiz
18 Yorumla
Soran1 yılYeni insanlarla tanışmayı sevdiğini söylüyor
Soran1 yılOff bilmiyorum seviyorum da
Soran1 yılNeden ya gerçekten ona güvenmediğimi düşündüğüm için böyle üzülmüş olamaz mi
Soran1 yılNe yapayım ben şimdi ya ayrılmalı miyim
1 yılBen olsam atmam. kimse kimsenin malı diyildir beni aldatmadı sürece sorun etmem isteyen istedine baka bilir yorumliya bilir arkadaş ola bilir hayatını yaşaya bilir müdahale etmek kıskançlık diyildir uygun bir dile anlatmak kıskanç lıktır bu da patnerin hoşuna gider doğru olanda bu ben ce😊
00 Yorumla
1 yılTabii ki haksız. Kendi söylemiş ben tanımadığım insanlarla tanışmayı seviyorum diye. Siz hala bu durumda devam etmeyi mi tercih ediyorsunuz? Enteresan :)
00 YorumlaKesin aldatıyor hemen derha bırak onu kafana göre takıl bak benden tavsiye sana o adamdan sana sevgili olmaz sonra pişman olursun demedi deme... Bir Antepli sözü...
00 Yorumla
1 yılSevgilisi varken "Tinder" ya da herhangi bir arkadaşlık sitesine takılan bir kişi erkek-kız başka arayışlar içindedir ya da daha fazla heyecan arıyordur. Karşı tarafa yani sevgilisine karşı ciddi beklentisi olduğunu düşünmüyorum.
Trip atması da suçunu bastırmak...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBunu soruyormusun tinder sevgili bulma yeri normal arkadaş sitesi bulma yeri değil hani dil uygulaması ya da oyun uygulaması olsa neyse normal tanışmak derdim ama bildiğin sevgilin seni aldatmak için kullanmış kusura bakma
13 Yorumla- 1 yıl
Bir de sadece sevgili bulma niyeti değil daha farklı özel şeyler yaşamak için kullanıyolar
Cevap sahibi1 yıl@geribaksanbi sonuç olarak sevmiyor ve aldatıyor seven insan başkasıyla olmaz
- 1 yıl
Tabii ki de öyle bu zamanda zaten sadık düzgün birisini bulmak baya zor
Sende KS kullanıyorsun kimse haklı değil güven yoksa olmaz
112 Yorumla- 1 yıl
KS ile Tinder aynı şey mi sence?
- 1 yıl
Burada insanlar soru soruyor aklıma takılan bir konu hakkında ama tinderda her türlü kadın var tam aldatma yeri
- 1 yıl
Burası ile Tinder aynı değil ben bu karardayım denmekle sen farklı amaçlı kullanıyorsun burayı
- 1 yıl
@assassinn doğru söylüyorsun shsj
- 1 yıl
Rica ederim 🫶
Gizli Üye(18-24)1 yılSen haklisin hala konuşmaya devam etme ordan birini bulsa kizi tanisip seni aldatmayacagi ne malum sevgilisi olan adamin tanışma uygulamaları kullanması normal mi
112 Yorumla
Soran1 yılYeni insanlarla tanışmayı seviyorum diyor
Cevap sahibi1 yılSende tanış o zaman bakalim ne diyecek
Soran1 yılBen de mi tinder kullanayim
Cevap sahibi1 yılKıskanmıyor mu seni geniş mi yani
Soran1 yılKıskanıyor açık giyindigimde bu ne üstündeki git değiştir diyor
Cevap sahibi1 yılSence tanışsın mi kizlarla onlarla bunlarla konuşsun mu
Soran1 yılNasıl yani anlamadım
Cevap sahibi1 yılBence olmaz senin fikrini bilemem basta dediğim gibi
Soran1 yılYa kizlarla konuşmasında sorun yok ama tinder sevgili bulma flört etme uygulaması değil mi
Cevap sahibi1 yılEvet
- 1 yıl
Gerekirse gizli bir isim kullan ama o seni tanımasın
Cevap sahibi1 yılKimm
Sen haklısın, bacım sonuna kadar destekcinim, İnanma.
21 YorumlaYenı insanlarla tanışmak mı? Sadece bir kışı ıle tatmin olmuyor kızım o mesajlaşma yakınlaşma hersey sen bi yoluna baksana koyu tekmeyi lütfen
00 Yorumlaİlişkilerde en önemli konu tutarlı olmak ve adaletli olmaktır. Senin de tinder kullanmana, yeni kişilerle tanışmana izin veriyor mu?
00 YorumlaSevgilin hakli. Seninle sevgili diye baska kadinlarla zikismeye hakki yokmu yani magaradami yasiyorsunuz
00 Yorumla
1 yılAyrılmak için davetiye mi bekliyorsun? Tabiki aldatıyor bir de zeytinyağı gibi suyun üstüne çıkmış narsist
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 307 cevap paylaştı.
s 1 yılAyy ne kotuymus cocuga niye kızıyorsun. Troll sorularınızdan iyice sıkıldım, insanlara erkek nefreti aşılıyorsunuz
02 Yorumla- 1 yıl
Şaka mısın 🙄
- 1 yıl
@krerjktrddcvb her seye inanmayın
- İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı.
1 yılben haklıyım hiç bir sosyal medya kullanmıyorum tiktok tinder facebook instagram ve diğerleri tam bir saçmalık
00 Yorumla
1 yılSen haklısın
Trip atarsa atsın demek gözü başkalarında
Açıklama yapmadığı sürece tavrını koy
(Bence)
00 Yorumla
1 yılArkadaşın demek ki değişik kızlarla fantezi macera arıyor hepsi bu bugün Ayşe yarın Fatma fanfini finfon
00 YorumlaHaklıyken haksız konumuna düşmek buna deniyor yapacak bişey yok tepkisiz kalmak en büyük tepkidir bunu bi anlasanız
00 YorumlaHahhaa yüzsüzlükte nirvana. Pes 😆
vur g*tüne tekmeye ablacım neyi bekliyorsun? Boynuzlanmayı mı? Bir de bunun tribini mi çekiyorsun?
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 423 cevap paylaştı. Hayatında biri varken yeni insanlarla tanışmak bir saçmalıktır. Onu değiştirmeye çalışma bence, diyeceklerini demişsin uğraşma, bence yol ver derim.
00 Yorumla
1 yılKim haklı bilmem ama bu konuşmada sevgilin haklı değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBi tane dizide şey sahnesi var ya.
-Seni bizim evimizde, bizim odamızda, bizim yatağımızda başka bi kadınla yatarken gördüm.
-Ve seni aldattığımı düşündün öyle mi?
🤣16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBaştakiler tamam da sondaki olmadı
Cevap sahibi1 yıl@Metin2786 bilmem öyle garip geldi anlamadım neden koyduğunu
Cevap sahibi1 yıl🤠🙂
1 yılSen haklısın senle sosyalşsin işi ne öyle uygulamalar da
10 YorumlaSapık knk. Tek gecelik takılmaya çalışıyor. Ayrıl knk ben arkandayım. Go girll 💅
10 YorumlaYol ver şuna ya bunla ugrasilir mi bide diyor yeni insanlarla tanışmayi seviyorum şaka mı dmdkdkd
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSuçluluk psikolojisi kanka kesin konustugu kizlar var yani erkeklerle konuşacak hali yok ya. Zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor hem suçlu hem güçlü
00 YorumlaManipüle etmeye çalışıyor burada sen sonuna kadar haklısın
00 YorumlaProfesyonel aldatıcıı
İnanmaaa kesinlikle aldatıyorrr
00 Yorumla
1 yılYol verilme zamanı gelmiş diye yorumladım 😌
00 Yorumla
1 yılUzak dur sevgilisi olan bir erkeğin tinder ile ne işi olur
00 YorumlaÇok güzel suç bastırmış.. Tinder artık çok sıkıntılı uygulamalardan.. Direk ayrılma sebebi.
00 Yorumla
1 yılTabiki de var arkadaşlık uygulamasın da sevgilisi olan bir insanın işi ne
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende seviyorum ama hayatımda biri varken yapmam. Yaptığım oldu insanın gönlü kayabiliyor başkasına bu yüzden daha asla yapmam. Üste çıkmaya çalışmış haksız sevgilin.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 372 cevap paylaştı.
1 yılGüveniyorsan bir şey yapmaz ama güvenin yoksa yapabilir sadık olması şart sevdiğine
00 Yorumla Tineri @исмаил ve yaprak dışında bir amaçla kullanan bir insan evladı yok.
00 Yorumla
1 yılKesin aldatılıyorsun sana tavsiyem şutla onu.
00 Yorumla
1 yılÖyle birisi benim sevgilim olamaz. Öğrendiğim an hadi yallah.
00 YorumlaTrip atan erkekten olmaz direkt ayrıca sevgiline ihanettir bu umarım ayrıldın yoksa çok çekersin
00 Yorumla
1 yılsen haklısın tabikide manipüle ediyor resmen kanma sakın
04 Yorumla- 1 yıl
Manipüle ne demek
- 1 yıl
kontrol etmek amacıyla, yalan söyleme, yanlış bilgi verme, baskı gibi yöntemler ile duyguları ve tavırları değiştirmeye yönelik davranışların tümüdür. Manipülasyon insanların düşünce, davranış ve kararlarını etkilemeyi amaçlar.
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🌸
- 1 yıl
rica ederim
1 yılİlişkisi olan biri Tinder tarzı arkadaşlık uygulaması bence kullanmamalı.
00 Yorumla
1 yılTinderin amacı belli. Ben olsam bende trip atardım.
00 Yorumla
1 yılSevgilin tam bir manipülatörmüş. popon tekmeyi bas kendine gelsin.
00 Yorumla- Devamını Gör (154)
Devamını Gör(199)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sevgilim Tinder kullanıyor, neden diye sorunca trip attı. Kim haklı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne