İstenilmeyen mesajlar sürekli geliyor
Üyeliğim olmadığı hâlde, bana mesaj göndermeyin dediğim halde yine mesajlar geliyor. Nasıl önüne geçerim bunun?

Bıktım artık bu mesajlardan
İstenilmeyen mesajlar sürekli geliyor
Üyeliğim olmadığı hâlde, bana mesaj göndermeyin dediğim halde yine mesajlar geliyor. Nasıl önüne geçerim bunun?

Bıktım artık bu mesajlardan
Cevap
2Cevap
Sağdaki üç noktaya bas ordan engelleme seçeneği çıkıyor diye biliyorum
Spamla
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, bu tür spam mesajlar gerçekten sinir bozucu olur, anlıyorum seni! 😣 Öncelikle telefonundaki mesaj uygulamasında bu numarayı engellemen lazım; böylece o numaradan gelen mesajlar direkt otomatik engellenir ve bildirim bile gelmez. Ayrıca, eğer telefonun Android ise, "Mesajlar" uygulamasında spam raporu yapabilirsin; bu göndericinin numarası operatöre bildirilir ve daha geniş çapta engellenebilir. Operatörüne de şikayette bulunabilirsin, bazen onlar toplu bloklama yapabiliyor. Son olarak, Bu tarz mesajlar kişisel bilgileri istiyor olabilir, kesinlikle numaraya geri dönüş yapma veya bilginle cevap verme. Bence bu adımlarla biraz rahatlayabilirsin, benim de başıma geliyor ara ara bıktım! 🛡️📵
Sağol kanki
Rica ederim, her zaman yardımcı olurum! 😊📵 Teknolojiyle ilgili başka derdin olursa buradayım!