ՏҽӀɑʍՏ
Çok kafa dengi birini bulmuşsundur ama profile girdiğinde takip et yerine 'profilini düzenle' yazıyordur 🥺

⚘️👌
ՏҽӀɑʍՏ
Çok kafa dengi birini bulmuşsundur ama profile girdiğinde takip et yerine 'profilini düzenle' yazıyordur 🥺

⚘️👌
Telefonunda Tinder, Bumble ya da benzeri tanışma uygulaması görürsem direkt soğurum.
Çünkü ilişkiye başlıyorsan diğer kapıları kapatmış olman gerekir. Arkadaşlar için bahanesi falan da beni asla ikna etmez.
Güven çok önemli benim için ve böyle bir şeyi gördüğümde ister istemez sorgulamaya başlarım. Kendimi değersiz hissettirir.
Buda beni yavaş yavaş geri çeker. Uzaklaşırım sessizce.
Kocamın telefonunda bir zamanlar tiktok uygulaması görmüştüm🤣🤣 sen hayırdır gardaş? dedimdi
Sonraaa
Hiiiçç bi daha bakmadım
Neden bakmadın 🙄
Aklıma gelmedi önemsemedim herhalde
Tik toğkk...😀
Şıpıdık şıpıdık shdjs bence de
Bu öyle değil bak, toğğkk tiksinmiş gibi...😀
Seni görünce soruda aklıma geldi :D konuyla alakası yok idi
Beni görünce şıpıdık mı gelcek töbest ya.😀😀
Öyle oluyor senin suçun sjfjs
Hafızandan sil at onu hemen.😀
Gel de sil djdj
Teşekkür ederim...😀🥳🌺
Rica ederim ⚘️ 😌
Saçma sapan o kadar uygulama var ki TikTok özellikle başta olmak üzere sonra uygulamalar isimleri de bilmiyorum ki şimdi ben sana söyleyeyim. Azar filan var öyle uygulamalar var ya onlar varsa koşarak kaçmak lazım tabii ki. Ama cidden hiçbirini kullanmadığım için bilmiyorum. Yani o kadar mülayim bir insanım düşün yani.
Tiktokun ne hsjxjs
Vallahi hiç indirmedim.
😏 sen telegram gruplarından çıkma djdja
Telegram gruplarında sadece moderatörlük için yardım ettiğiniz arkadaşlar var. Başka hiçbir telegramda bir yere bakmıyorum Allah belamı versin ki
Ya senin kafan çok güzel, hadi orada mavi tikli profillerle kendini kandırma, o "profilini düzenle" yazısını görünce illa ki Google Play Store’daki casus uygulamalar falan gözümde canlanıyor 😂 Ama cidden, flörtün Tinder, Happn falan kullanıyorsa ben bile bir adım geriye çekilirim. Senin favorin hangisi? Yoksa sen gibi sıradışı biri her telefonda sır saklamak ister mi? 💖📱
Keser misin
Yok be aşko :D şeffaflık iyidir
Aşko sen şeffaflığı seviyorsun ya, o zaman bu ilişkilerde tam temiz enerji demek! Çok hoş ☀️💖
Temiz olmak da iyidir, olgunlaştık artık 😅
Cevap
56Cevap
Herkes tinder demiş ama diğer uygulamalar tinder'dan daha tehlikeli bence. Kızlarsoruyor uygulaması bile çok fazla hayat kadını kılıklı kişi barındırıyor. Erkekse zaten uzak durmalısınız.
C2, azar, yayın uygulamaları, KS, tinder vb varsa soğurum hemen
Direkt tanışma uygulamaları... 🫠 KS kullandığını görürsem ne yaparım bilmem ama benden gizlemesin... 🫠😁
KSi hangi amaçla kullanıyor, orası çok önemli
Evet çünkü ben de KS kullanıyorum... O yüzden bir bakmak lazım... 😁
Tanışma uygulamaları, tinder falan. Ayrıca tiktok ve snapchat varsa o da koşarak uzaklaşmama sebep 🤢
Hiçbirini indirmemenin verdiği gurur sjdj
Kesinlikle benim için de gurur sjdk
Yorumları okuyarak bilgilenmiş oldum 😅 uygulamaları gizlediyse ne yapacağız 🙄🤦🏻♀️😂
Biz her zaman bir yolunu buluruz 🤪
İlla uygulamama görmeme gerek yok ki birisi seni aldatıyorsa hissedersin ya davranışlarından belli olur biraz kıyafetlerine bakarsan anlarsın bence anlarsın ya
Bir bakış bir gülğş bir dokunuş anlarsın ya anlamıyorsan zaten boş ver aldatsın hahshsbsnz şaka ya
Sadece aldatmakla ilgili değil ki mesele tiktokcular bence basit ve vizyonsuz insanlar dhdj
bide Şu an erkeklerin %80i falan tiktokta yaş fark etmez yani oraya foto atıyolar falan hesapları acik bi sekilde bide ordan kızlarla konusma ihtimali 90 falan yani direk uzaklaşın kızlar tiktok kullanan erkeklerden
maalesef 20-25 yaş grubu erkek grubu hep orada takılıyor canlı yayınlar flan 24 üstü erkeklerde cok yoktur tabi ama konustugum 30 yasında bir adam vardı maaleesef onunda vardı videolari falan tiktoga foto bile atmış igrencc
@Zeynephhear hayatım benim önceden hoşlandıgımı sandıgım çocuk tiktok'ta ama gerçek şu ki insanlar farkında degil, ilişkileri sosyal medya bitiriyor yani sosyal medyanın aranıza girmesine ilişkinizi bozmasına izin verme,
Tinder, tiktok, snap falan filan arkadaşlık uygulamaları😂
Snap kullanan kesin aldatıyordur diyorlar 😅 tinder zaten belli amaaan djdj
Hiç bilmiyorum ama öyledir😂 ortam oluşturmanak lazım. 😂 Ortam oluşursa meyil artar.
😏 elimizde bıçakla beklemeliyiz djdj
O uygulamaları kullanan defolup gitsin😂 uzak dursun kış kış😂 bi de onunla mı uğraşacaz 😂 aman😴😴
Telefonunu karıştırmak istemem. Onu kendinden tanımak isterim, önceliğim budur en azından.
Eninde sonunda karıştırılır
Önceliğim değil en azından. İleride bi göz atmak şart elbette.
Tamam
KS hahahhaa şaka şaka tanışma uygulamaları olabilir
Burası da tanışma uygulaması gibi oldu sjfjs
Valla ya ahahhs
Sadece arkadaşız sjdjs
Evet sadece arkadaşız jsjjsjs
Ya İlla bir uygulama adı isim istiyorsan şöyle söyleyeyim tinder gibi sadece seks üzerine eşleşme uygulaması kullanıyorsa Evet öyle bir şey kimse istemez
Görüntülü konuşma, yayın açma, sohbet veya tanışma uygulamasının herhangi biri onunla aramda ki herşeyi soğutur.
Tanışma uygulamaları.. Ayrıca Tiktok'tan da hiç hazetmem... Silmesini isterim varsa Tiktok'u. Silmezse biter..
Yani, çok uygulama konusunda engin bilgili değilim ama, telefonu elinden düşürmemesi de bi sebep
Tinder tanişma uygulamasi diye biliyorum. O varsa bitiş.
KS de problemli onu da sıkıntı yaparım
güzel soru getcontact yüklüydü telefonunda ne işe yarar bu uygulama ve paralı mı
Bilmiyorum ki
Reklam olsun veya öneri olsun diye yazmak istemiyorum ama en bilindik en saçma canlı yayın uygulamaları dersek zaten anlaşılmış olacaktır.
Snapchat, tinder, vs. Yani bunlar çoğaltılabilir. Ama bence bunlardan ziyade telefonunu saklamıyorsa bir Adam güvenilirdir
Tinder gayet yeter 😂
Ohoo fena djdj
Düşünsene tam ilk buluşmadasın bir bildirim eşleşme var diye 😂😂😂
Rezalet çıkar jcjd
Senin yapabileceklerini düşünemedim 😂
😅😅
Uzaklaşmazdım ama sorgulardım, gizliden araştırma yapardım doğru mu değil mi diye, ondan sonra akıbete karar verirdim.
Tik tok , flört uygulamaları , snapchat telegram vb. Uygulamaları tam liste ay o değilde olmayan flörten benim ayrılış wmwlwöalwö
😂😂
Telegram da ne varya AÖF soruları paylaşıyorlar
Sen bakıyorsun iyi niyetlisinde erkek mi kötü niyetli belki sende kötü niyetlisin 😆
Her erken aynı değil onu yapan Instagram da bile yapar yani
Bende soru bakıyorum ne dediğini bile anlamadim 😮
Çok uygulamalar hakkında bir fikrim yok o yüzden bir şey diyemem
Tinder gibi tanışma uygulamaları yüklüyse, selamı sabahı keserim.
tinder azar flört uygulamalarından birini gördügğn zaman işler degisiyor
Flört uygulamaları goruntulu sohbet uygulamaları bir de şu canlı grup sohbetleri aslaaa
Dateing app görürsem soğurum, bi insan o kadar düşmemeli bence
Birçok uygulamadan soğurum, ama Tinder ı görsem ayrı bir soğurum, direkt koşarak uzaklaşırım
Çoğunda görmemiz gerekeni görüyoruz anlıyoruz biliyoruz..
Söylemeye gerek yok.
Telefonunda tiktok varsa ise , snap kullanıyorsa başlamadan biter aşkımız :D
Tiktok, flört uygulamaları herhangi yayın izlenen uygulamalar
Tiktok, snapchat, tinder gibi saçma uygulamalar
Hemen uzaklasmam, bırak hareketlerine bakarım ama genel olarak tiktok çocuk işi sanki, telefonunda bunun ne işi var filan gibi düşünürüm.
Fark etmez herhangi bir tanışma uygulaması görürsem uzaklaşırım.
Eşimin telefonunda tinder hesabı görsem, tartışırım, soğurum şahsen.
Telegram ve litmec mi ne garip garip uygulamalar var
Azar, ya da bigo gibi görüntülü sohbet uygulamaları yüklüyse, o kıza güvenilmez 😅
Flört uygulamaları haha
adamlar YouTube'u bile flört aracı olarak kullanıyor hey gidi
Haklsn
Herkes tanisma uygulamasi demis ama Sevgilisi varken tanışma uygulamasi kullanan olmaz sanırım
Tanışma uygulamaları happn matchpup gibi ve onlyfans uygulaması
tinder omegle falan
Tiktok ve genel tanışma uygulamarı
Tinder, bahsis oynama programları.
Tiktok olursa eyvah eyvah 😄
Flörtün telefonu bk kokmasın da uygulaması kaldı
Tanışma uygulamalarının hepsi
Vpn ve telegram olabilir
Kesinlikle tinder
Tanışma uygulamaları
Tinder veya Blind ID.. Snapchat de olur aslında 😅
Flört uygulamaları hala varsa