İnternet & Teknoloji Chat gptye yaşımı sordum 18 24 arası dedi 😂 öyle mi? Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bir kere daha sordum 19 23 dedi bir fotografima da yorgun çıktım 20 24 aralığı dedi Güncellemeler1 yıl Yahu niye tüm soruları cinselliğe atıyor ya Chat gptye yaşımı sordum 18 24 arası dedi 😂 öyle mi? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. evet öyledir 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. O kadar güzelsin ki Maşallah yaşını küçük görmüş 😅 ben de Chat GPT Kullanıyorum gerçekten çok başarılı faydalı program 0 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Pp de çok üzgün duruyorsun bu şekilde doğru sonucu vermez 0 6 Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Gulen foto mu koymaliyim Yorumla Arda1966 1 yıl Göz kapakların düşmüş hanımefendi, bu seni yaşlı gösterir Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Yaşımdan genç dedi ama Yorumla Arda1966 1 yıl İstediğin şeyleri demeye programlı Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Bu fotoma 20 25 dedi Yorumla Arda1966 1 yıl Tam yaşını gösteriyorsun o ne sorsan iyi diyecek Yorumla
Psikolojisigidik Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Erkeklere sorsan onlar da öyle söyler chat gpty de erkek tasarlamış belirli ki. 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bende sorsam ya 50-55 diyormuş 😂😂Harbi niye cinselliğe atmış? 0 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl ahah kandırmış olabilir mi seni? 0 6 Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Niye Yorumla Bey_NeLmiLeL 1 yıl Takılıyorum sana :))Küçük gösteriyorsun Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl 😅😂 Yorumla Bey_NeLmiLeL 1 yıl :)))) Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Minyonum ondan Yorumla Bey_NeLmiLeL 1 yıl mmmmm evet ondan olabilir boy kilo da çok önemli tabi :)) Yorumla
AHMET5800 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Ve sende bunu ksde tartışmak istedin 😂 0 21 Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Evet 😂 of ya 30 uma cok az kaldı 😭 Yorumla AHMET5800 1 yıl Ben cenabet rakama geldim bile ömür geçiyor Yorumla AHMET5800 1 yıl Ama resimdeki sizseniz pek gostermiyorsunuz Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Evet benim resimdeki sizseniz siz de göstermiyor gibisiniz 27 de derim 😛 Yorumla AHMET5800 1 yıl Resimdeki benimde eski resim şimdi gösteriyom Yorumla AHMET5800 1 yıl Bişey soracam master olunca ne oluyor en son ya xper yükselmesi duruyor mu Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Yok devam ediyor galiba 😂 ben de bilmiyorum Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Hmm şimdi yaşlandım diyorsun Yorumla AHMET5800 1 yıl Vur dedik öldürdün yaslandim demiyom da yaşımı gösteriyom diyelim Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Anladım benim boyum 154 oradan da bir tik minyonum ama yine de ben de bir 26 felan duruyorum sanırım 27 😭 Yorumla AHMET5800 1 yıl Benim 1.85 felan yaa kabak gibi buradayım diyom ne zman evleniyon Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Valla hiç sorma bilmiyorum nasip deyip bekliyoruz 😂 fazla bekledim ama Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Ne yapayım Yorumla AHMET5800 1 yıl Dur daha fazla bekleme nasibin ayağına geldi 🫣😂🤣 Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl 🙂 Yorumla AHMET5800 1 yıl İstemeye gelceksen adres verim Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl 😅 tam tersi olmuyor mu genelde Yorumla AHMET5800 1 yıl Yok belli bır yaştan sonra kadınlar gelip istiyor Merak etme iyi kahve yaparım Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Yani bir hayalim var onu da bir zahmet yapsın erkekler ben kimseyi istemem niye milletin kızını istiyorlar da beni istemesinler ben o kadar değersiz miyim bu düşüncen çok yanlış Yorumla AHMET5800 1 yıl 😆🤣🙄 şakasına yazdım yaa ilahii sende diğer türlüsünu hiç duydun mu ki Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Duymadim 😅😂 ay artık herkesi ciddiye alıyorum ne bileyim jdjfjfjb Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yaşını gayet gösteriyorsun oysa. 0 1 Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Bilemem chat gpt yalancısıyım
yaren2147 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl 24 görünüyorsun 1 4 Yorumla sertbey272 1 yıl Sende 16 gibisin Yorumla yaren2147 1 yıl Değilim Yorumla sertbey272 1 yıl Kaçsın kbul edermisin attmistk Yorumla yaren2147 1 yıl 21 im Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 561 cevap paylaştı. bısver 0 0 Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 927 cevap paylaştı. Hayirrr 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl En az 35 demesi lazım 0 1 Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Bilemem öyle dedi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
evet öyledir
O kadar güzelsin ki Maşallah yaşını küçük görmüş 😅 ben de Chat GPT Kullanıyorum gerçekten çok başarılı faydalı program
Pp de çok üzgün duruyorsun bu şekilde doğru sonucu vermez
Gulen foto mu koymaliyim
Göz kapakların düşmüş hanımefendi, bu seni yaşlı gösterir
Yaşımdan genç dedi ama
İstediğin şeyleri demeye programlı
Bu fotoma 20 25 dedi
Tam yaşını gösteriyorsun o ne sorsan iyi diyecek
Erkeklere sorsan onlar da öyle söyler chat gpty de erkek tasarlamış belirli ki.
Bende sorsam ya 50-55 diyormuş 😂😂
Harbi niye cinselliğe atmış?
ahah kandırmış olabilir mi seni?
Niye
Takılıyorum sana :))
Küçük gösteriyorsun
😅😂
:))))
Minyonum ondan
mmmmm evet ondan olabilir boy kilo da çok önemli tabi :))
Ve sende bunu ksde tartışmak istedin 😂
Evet 😂 of ya 30 uma cok az kaldı 😭
Ben cenabet rakama geldim bile ömür geçiyor
Ama resimdeki sizseniz pek gostermiyorsunuz
Evet benim resimdeki sizseniz siz de göstermiyor gibisiniz 27 de derim 😛
Resimdeki benimde eski resim şimdi gösteriyom
Bişey soracam master olunca ne oluyor en son ya xper yükselmesi duruyor mu
Yok devam ediyor galiba 😂 ben de bilmiyorum
Hmm şimdi yaşlandım diyorsun
Vur dedik öldürdün yaslandim demiyom da yaşımı gösteriyom diyelim
Anladım benim boyum 154 oradan da bir tik minyonum ama yine de ben de bir 26 felan duruyorum sanırım 27 😭
Benim 1.85 felan yaa kabak gibi buradayım diyom ne zman evleniyon
Valla hiç sorma bilmiyorum nasip deyip bekliyoruz 😂 fazla bekledim ama
Ne yapayım
Dur daha fazla bekleme nasibin ayağına geldi 🫣😂🤣
🙂
İstemeye gelceksen adres verim
😅 tam tersi olmuyor mu genelde
Yok belli bır yaştan sonra kadınlar gelip istiyor
Merak etme iyi kahve yaparım
Yani bir hayalim var onu da bir zahmet yapsın erkekler ben kimseyi istemem niye milletin kızını istiyorlar da beni istemesinler ben o kadar değersiz miyim bu düşüncen çok yanlış
😆🤣🙄 şakasına yazdım yaa ilahii sende diğer türlüsünu hiç duydun mu ki
Duymadim 😅😂 ay artık herkesi ciddiye alıyorum ne bileyim jdjfjfjb
Bana da 20 25 diyor mk
Küçük gözüküyorsunuz
Yaşını gayet gösteriyorsun oysa.
Bilemem chat gpt yalancısıyım
Yanlış demiş kiz 8 9 demeliydi
24 görünüyorsun
Sende 16 gibisin
Değilim
Kaçsın kbul edermisin attmistk
21 im