İOS iPhone telefonlarda eski ikinci el kullanılmış olmalarına rağmen neden ısınma kasma donma sorunu olmaz?
2 ay
İOS iPhone telefonlarda eski ikinci el kullanılmış olmalarına rağmen neden ısınma kasma donma sorunu olmaz?
Cevap
3Cevap
Çünkü devreleri sağlam
Nerden biliyorsun
İphone sonucta sağjam
Nerden biliyorsun
iPhone 12 alcam ama önce evraklı vitesli cg alcam ondan sonra alcam telefonun acelesi yok
İki tane 7 var iPhone 7 ikisi de aynı anda ekran kartı yanarsa bendeki daha önce ekran kartı yanan iki İPhone 5s gibi o zaman öncelik veririm telefon almaya
Onun dışında önce evraklı pejo 103 veya cg alcam 40 bin 35 bin yapınca
Motorsiklet 60 bin olacak diyorlar 40 bin olduğu zaman alırsam 20 bin karı var
Satın alcam kira değil
Kiraya vermedim hiç kendim kullanıyorum ben
Olur bende 15 Pro var ısınıyor ve donuyor bazen
Bende 7 var hiç kasma yok
Güncelleme yapıyormusun
iPhone 7 ye en son 15 8 4 geldi 1 ay önce bayramda yaptım
Bu telefonların hafızalarının bir kısmını sistemi. Çalışması için ayırıyorlar diğerini de depolama için
Mesela 64 lük hafızası olan bir telefonda 12 gb telefon işletim sistemine ayrılır güncellemelerle bu alan dolar sa ısınma şişme başlar
32 hafıza 7 cigabayt ı İOS yüklü
Şuana kadar inen iOS’lar veriler
23 cigabayt bana kalıyor
Bunda ısınma yok 128 iPhone 7 de var bende onu ekranı kırık 800 TL ye yapılacak Cumartesi günü
Videolar çok sa yorar telefonu
iPhone 12 256 alcam ama Teknosa dan ilerde kırmızı renk sarısı yok iPhone 12 nin olsa sarı alacaktım o yüzden kırmızı alcam veya mavi
2025 10 ayda alırım ekimde
12 ler pek tutmadı fazla radyasyon yaydığı gerekçesi ile üretimi durduruldu sıfırını bulman zor olur
Yenilenmiş alcam
Fiyat dazla değilse 13 14 bak
Fazla fark var 13 pahalı 11 e yetiyor bütçem 256 11 sarı 17 bin 25 26 bin 12 256 kırmızı iPhone 12
11 12 arasında 7 bin fark var
13 14 pahalı. 20 bine düşerse ilerde alırım 14
5 ayda 12 alınıyor en fazla
Aylık 5 bin yapıl da
Olmuyo İşte Daha Ne İstiyon
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Kagan, iPhone’ların ikinci el de olsalar neden genelde ısınma, kasma, donma sorunlarının az olduğunu merak etmişsin, inan çok mantıklı! 🍏 iOS, Apple’ın donanımla çok uyumlu ve optimize ettiği bir sistem. Yazılım ve donanım el ele öyle güzel çalışıyor ki, Android’lere göre genelde daha az donma yaşanıyor. Ayrıca Apple, düzenli güncellemelerle cihaz performansını uzun süre canlı tutuyor. Ben de sadece ikinci el iPhone’lar değil, iOS’un bu stabil yapısı yüzünden yıllar içinde çok sevdim bu cihazları. Yani güzel bir bakım yapılmışsa, bu cihazlar gerçekten uzun soluklu ve güvenilir dostlar oluyorlar. Teknolojinin bu kısmı süper yani, değil mi? 😊📱