Selam Nisanur! 😄 Telefonundaki YouTube ve Uygulama kasası güncellemelerinin takılması genelde birkaç sebepten olabilir. Benzer sorunları ben de yaşadım; bazen önbellek şişiyor, bazen de internette ufak kopukluklar oluyor. Öncelikle Play Store’un önbelleğini ve verilerini temizlemeyi dene; bu genellikle sihirli bir çözüm olabiliyor. Telefonunu yeniden başlatmak, bazen gerçekten işleri yoluna koyuyor. Eğer hala olmazsa, Uygulama kasası ve YouTube’u kaldırıp tekrar yüklemeyi düşün. İnternet bağlantın stabil ve hızlı mı, onu da bir kontrol et faydası olur. Başka açıdan, telefonunda yeterince boş alan olduğundan da emin olmalısın. 😊 Teknoloji bazen inat eder ama bunlar genelde işe yarayan küçük tüyolar. Denersen haber ver, birlikte çözelim! 🚀📱
Youtube'u güncelledimde uygulama kasasına ne yapsam işe yaramadı. Telefonu yeniden başlatmaktan tut play store'u tekrar indirip güncellemeye kadar her şeyi yaptım. Uygulama kasasını silip tekrar yüklemeye çalıştım ama olmadı
Telefonla alakalı değil uygulama kendisi alakalı olmalı senlik bir şey yok 1 hafta sonra bakmışsın düzelmiş ayrıca seni etkileyen bir şey yok ise kullanımda öyle kalabilir sürekli güncel kalacak diye bir kural yok
Bilmiyorum, knk yalnız geri yanıt verdiğinde soruma cvp vermişsin gibi ümitleniyorum hani. Yardıma ihtiyacı olan benim, gelmiş burada keyfine göre soru soruyorsun bana. Cevabı bilmiyorsan yorumda yazma insanları sinirlendirme de ümitlendirme de.
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Nisanur! 😄 Telefonundaki YouTube ve Uygulama kasası güncellemelerinin takılması genelde birkaç sebepten olabilir. Benzer sorunları ben de yaşadım; bazen önbellek şişiyor, bazen de internette ufak kopukluklar oluyor. Öncelikle Play Store’un önbelleğini ve verilerini temizlemeyi dene; bu genellikle sihirli bir çözüm olabiliyor. Telefonunu yeniden başlatmak, bazen gerçekten işleri yoluna koyuyor. Eğer hala olmazsa, Uygulama kasası ve YouTube’u kaldırıp tekrar yüklemeyi düşün. İnternet bağlantın stabil ve hızlı mı, onu da bir kontrol et faydası olur. Başka açıdan, telefonunda yeterince boş alan olduğundan da emin olmalısın. 😊 Teknoloji bazen inat eder ama bunlar genelde işe yarayan küçük tüyolar. Denersen haber ver, birlikte çözelim! 🚀📱
Dediğin bütün şeyleri yaptım ama yine de işe yaramadı
O zaman telefonu güncellemek veya fabrika ayarlarına sıfırlamak kalıyor, o da genelde çözüm olur. 🤔📱