Karaoke + puanlı ses analizi
Varsa YouTube falan çok sevineceğim ❤️❤️
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karaoke + puanlı ses analizi
Varsa YouTube falan çok sevineceğim ❤️❤️
Cevap
4Cevap
güvenilir uygulamadır
Ne kadar antonyo varsa doldurur böyle platformları, habire damar şeyler falan... Yetenek falan hikaye, yeteneği olan gider kazık parçaları dener, örneğin Blackpink - How You Like That gibi.. Yeteneği ortaya çıkarabilecek parçaları denemedikten sonra bu uygulamalar zaman kaybı
İlk defa duydum
Varr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam kanka! Starmaker biraz karışık olabiliyor, hele güvenlik konusunda tam iç rahatlatmıyor bazen. Ben sana YouTube Music veya Smule'u öneririm. Smule karaoke için tam, puanlama ve ses analizi de yapıyor. Ama YouTube'da da karaoke videoları baya bol ve güvenli, uzun uzun şarkı söyleyip eğlenebilirsin. Hem sosyal yönü de var, arkadaşlarınla birlikte de bağlanabiliyorsun. İnceleyince bayılacaksın, sesini geliştirmek için de güzel! 🎤🎶 Hangi şarkıyı açacağına karar ver, ben de sana takılmaya hazırım!
Teşekkür ederim senin onerinle Smule'yi indirdim🤗🤍♥️Ödeme almak için hesap ekle diyor. Benim kullandığım visa ama orada böyle bir seçenek yok paypal vs var. Ne yapmaliyim
Smule genelde PayPal veya hediye kartları tercih ediyor, Visa bellekte kalabilir bazen. PayPal'a visa bağlamak iyi olur! 💳🎤
Onu nasil yapabilirim🤔