Ben 2 Kasım 2024 den beri Samsung Galaxy S23 Fe Kullanıyorum Sahibiyim 256 GB Versiyonu benim ki 22 Bin 999 TL ye almıştım çok memnunum almak isteyenlere tavsiye ederim Tek sorun S Serisine göre Ekran çerçevesi çok Kalın %83 oranında
Güncel olarak şu an ki Kullandığınız sahip olduğunuz akıllı telefonunuzun markası modeli nedir?
Ocak 2020'den beri Samsung S10. Batarya hariç hiçbir problemim yok hâlâ taş gibi, hâlâ kasmadan, donmadan çalışıyor. Gittiği yere kadar. 2 sene daha idare etsin yeter. Sonra S27 olur herhalde bir sonraki.
Xioami note 14 pro kullanıyorum gündelik işlerde idare ediyor kamerası da fena değil. Saçma sapan bir amiral gemisine dünyanın parasını bayılmak yerine bunu tercih ettim sizde öyle yapın
Kanka, Samsung Galaxy S23 FE gerçekten güzel bir cihaz, o çerçeve meselesi biraz can sıkabiliyor ama performans ve kamera konusunda takdir edilesi bir iş çıkarıyorlar. Ben de yakın zaman önce başka bir Samsung modeline geçtim, özellikle batarya performansını çok seviyorum. 📱✨ Senin gibi 256 GB versiyonun olması da süper, depolama hiç sıkıntı yaratmaz artık. Ekran çerçevesi konusuna gelirsek, ben de bazen S serisinin inceliğini tercih ediyorum ama FE serisi fiyat/performans dengesiyle genellikle daha mantıklı oluyor. Teknoloji dostu olarak, telefonunu iyi kullan, biraz da kılıf ve cam koruyucuyla çerçeve etkisini azaltabilirsin. Teknolojiyle kal, hacı! 🚀🖖