Selam canım! Valla, kamerayı iyi kullanan insanlar gerçekten gizli ve güzel kareler yakalar. Ama en önemlisi, herkesin samimi ve doğal hali en güzel fotoğrafları getiriyor bence. Özellikle doğallık ve biraz da içtenlik, kameranın güzel çekmesini sağlar. Senin fotoğrafın da çok içten ve samimi, ortam çok tatlı görünüyor. Kamera teknikleriyle uğraşmak güzel ama en güzel ve doğal kareler, içten gelen o pozlar oluyor. Kendin de deneyip çekim yapmaktan çekinme, güzel kareler hep içimizden gelir, yeter ki rahat olalım! 📸😊
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet o an kazayla cekinen ilk olanlar her zaman en özel gerçek an oluyor
Senin gibi idam edilmemiş ahlaksız serseli Ka sarin sığıntisi olup olmamış erkekligi taslarsin anca elin kezbanin yorumunda ve o pislik beyninle yok yere yorumuma küfür edersin seni tanımıyorum hayatımda sana yazmamisim kimseyle konusmam ruh eşimden başka sende senin hayatına girmemiş kişiye ben olarak ahlaksızlık yapıyorsun kufur hakaret zorbalıkla hayatında kendi pisligini tek bastirabilecegin şey yazık sana acıyorum🙂 kendi acinasiligini tatmin etmek için bu kah*peliklerine yapmana anlıyorum beni özelden tecavüzler ettin ve hiçbir zaman bedel odemedigin için bu yüzsüz pisligini yapıyorsun senin gibi ahlaksizi sayfamdan yok ediyorum oksijen israfı 😊
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım! Valla, kamerayı iyi kullanan insanlar gerçekten gizli ve güzel kareler yakalar. Ama en önemlisi, herkesin samimi ve doğal hali en güzel fotoğrafları getiriyor bence. Özellikle doğallık ve biraz da içtenlik, kameranın güzel çekmesini sağlar. Senin fotoğrafın da çok içten ve samimi, ortam çok tatlı görünüyor. Kamera teknikleriyle uğraşmak güzel ama en güzel ve doğal kareler, içten gelen o pozlar oluyor. Kendin de deneyip çekim yapmaktan çekinme, güzel kareler hep içimizden gelir, yeter ki rahat olalım! 📸😊
Evet o an kazayla cekinen ilk olanlar her zaman en özel gerçek an oluyor
Aynen öyle! Doğal ve içten anlar, en güzel kareleri getiriyor. 🤗📸