Bu askerin niyeti ne?

Şimdi ben bir ay önce şikayette bulunmaya en yakın karakola gittim nizamiyeye girdim bir baktım bir tek benle nöbetçi personel kalmışız karakol komutanı nerde diyorum hanımefendi karakol komutanı evinde yatıyor onu napıcan diyor bırak yetkili kişiye derdimi anlatıyım senin rütben ne diyorum rütbeyle bir alakası yok hanımefendi diyor tuzluca ilce jandarmada tacize ugradim diyorum bana kacinci tim hanimefendi diyor boyle boyle butun aksam sinirlerimi zıplattı benim önce ertugrul uzman sandim o da beni aynen oyle sinir ediyor sonra saka yaptim diyor bir hafta sonra bu bahsi gecen sahisi acil cagri merkezine ihbar ettim bunun komutani beni aradi yine gittim karakola bu seferde karakoldan kactim geri dondum bir baktim hepsi cay ocagina toplanmis bana guluyorlar dellendim a.. sonra bunun komutanina bir guzel sovdum ayni gun ozel numaradan biri beni 2 defa ust uste aramis getcontact'dan baktim biri numarami sorgulamis profil resminde bayrak vardi kesin askeri personel bu. onlardan biri beni aramis ben onlardan supheleniyorum onlarin oyle sapikliklari var yarin ek binaya dilekce versem bu hatın sahibini bulmalari icin yardimci olurlar mi sizce?
Bu askerin niyeti ne?