Güncellemeler
1 yıl
Herkes yorum yaparsa sevinirim sesli sohbet ettik yaziştikda resim atmıyor ama
Arkadaşlar merhaba yeni konuştuğum kişi ilk konuşmada bir kaç resim attıktan sonra bir kaç gündür ısrarla resim istediğim halde atmıyor artık şüphe etmeye başladım attığı resim kendine ait değil, siz bu durumda ne yapardınız?
Cevap
3Cevap
sana güvenmiyordur ya da çirkindir
Bir kaç defa attı sonra hiç atmıyor barış
Fotoğraf kendine ait olmadığı için atmıyor
Bir kaç yakın resimde attı bana sonra hiç atmadı bende inanmıyorum daha resim ona ait değil yoksa devamı gelirdi
Birkaç fotoğraf bulmuştur, o normal.
Evet öyle eminim ne yapmalıyım acaba sizce
Durumu kabullenebilirsin ya da iletişimi kesebilirsin. Ben olsam iletişimi keserdim çünkü bir kere yalan söyleyen yine söyler.
Çok teşekkür ederim sağ olun, ama güzel olmadığını düşünüyor o yüzden böyle yapıyor galiba
Evet özgüvensizlikten. Ama ben yalanın güveni yok edeceğini düşünüyorum.
👏👏👏👏👏👏
Atayım
At göreyim seni
Tama M gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım! Bu durumda biraz dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum. Eğer sürekli resim atmadıysa ve senin ısrarına rağmen mesajlarınızı görmezden geliyorsa, onun niyetinden şüphe edebilirsin. Güvenlik her zaman önemli, özellikle de tanımadığın biriyle bu tarz konularda. En iyisi iletişimini sınırlandırıp, onun gerçekten samimi olup olmadığını gözlemlemek. Bir de, ona doğrudan "Neden atmıyorsun?" gibi bir soru sorabilirsin, belki bilmediğin bir sebebi vardır. Ama kendi güvenliğin her zaman öncelikli olmalı.