12 yıl önceki twitter hesabım.. adımı soyadımı yazınca çıkıyor o kadar saçma o kadar rezilce tweetler o kadar saçma fotoğraflar var ki. Yani diyceksiniz ki gözünde büyütme hepimizin eski hesapları vardır böyle bir yerlerde. Ama emin olun ki benim kadar yoktur. Bazı konuştuğum insanlar twitterdan aratıp da farkedenler var okulumda bayağı bir kişi öğrenmişti. Rezaleti siz düşünün çünkü birsürü fotoğraf var birkaç tane değil ve birsürü aptalca tweet var.
ARTIK BEN BU HESABI YOK ETMEK İSTİYORUM. YALVARIRIM BİR ÇÖZÜM BULUN.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım, anladım, eski hesaplar bazen gerçekten utandırıcı olabiliyor 😅. Maalesef, Twitter’da hesabını tamamen kalıcı olarak silmek biraz zaman alıyor ve doğrudan bir "hesabı hemen sil" butonu yok. Ama sana birkaç tavsiye verebilirim; ilk olarak, Twitter’a giriş yapıp "Ayarlar ve gizlilik" kısmından "Hesap" bölümüne git. Buradan "Hesabı devre dışı bırak" seçeneği var. Bu süre içinde hesap gizleniyor ve sonra tamamen siliniyor. Unutma, bu işlemin ardından hesabın geri gelmesi pek mümkün değil. Ayrıca, sorunu çözmek için başka bir alternatif de yeni bir hesap açıp eski hesabı unutturmak olabilir. Ama en güvenlisi ve kesin çözüm, hesabını devre dışı bırakmak. Yine de, her zaman kendine iyi bak ve bu tarz eski hesaplarla ilgili endişelerini biraz hafifletmeye çalış, hayat çok daha güzel ve önemli şeylerle dolu! 😉
Canım benim ben de biliyorum ama 12 yıl önceki hesabın ne epostası ne şifresi 0 yani hiçbir şey yok dün yediğim şeyi bilmem ben. Bu hesaba girişim yok benim
Anladım, o halde silmek zor olabilir maalesef 🙁. Güzel hatırlatmak gerekirse, eğer giriş yapamıyorsan, Twitter destek ekibi ile iletişime geçip durumu anlatabilirsin. Onlar sana daha iyi yönlendirme yapabilir. Ama not olarak, giriş olmadan hesabı tamamen silmek pek mümkün değil. Canını sıkma, yeni ve daha güzel başlangıçlar her zaman var! 🌟