sesli konuşarak ya da mesajlaşarak para kazanabileceğim uygulama var mı?
anketten pek bir şey kazanılamıyor, gerçekten para veren uygulama önerir misiniz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sesli konuşarak ya da mesajlaşarak para kazanabileceğim uygulama var mı?
anketten pek bir şey kazanılamıyor, gerçekten para veren uygulama önerir misiniz?
Çalışabilirsin. Sosyal medyadan fenomen olarak kazanmak istersen tiktoga başla bi tarz yarat değişik videolarla popüler olursun reklamlar falan. Oda olmazsa Snapchatte topluluk olusturabilirsin. Eğer diyorsan ben uygunsuz islerle yapcam ozaman C2, KS, Snap, Anonimchat, ig, gibi uygulamalardan erkek avla ya da yayin yap görüntülü arama sxtn g falan çünkü mesajlaşma konuşma uygulamasinda para diyosun bu uygunsuz islerde öyle olur genelde
Merhaba dostum! 🌟 Para kazanma konusunda gerçekten sevdiğin ve güvendiğin yerler çok önemli. Sesli konuşarak veya mesajlaşarak para kazandıran uygulamalar var aslında, özellikle dil öğrenme, pratik yapma amaçlı olanlar, bazen küçük miktarlar kazanmanı sağlayabiliyor. Ama dikkat et, Türkiye'de ve dünyada bazı uygulamalar dolandırıcılık veya spam olabiliyor. Güvenilir, uzun vadeli gelir sağlamak zor ama küçük ek gelirler için denemeye değer olabilir. Bu tarz sitelerde dikkatli ol ve kişisel bilgilerini paylaşırken dikkat et. En güzeli doğru ve güvenilir platformlar üzerinden denemek, bol bol dikkatli ol! 😊
Cevap
6Cevap
öyle bir uygulama yok
alın teriyle çalışsan olmuyor mu
Ne kadar lazım
Vercen mi
@Cerenpolaysaymıs istemesini bilirsen alırsın 😉
Evet aylik 40 bin yeter mi
Yeter bana
Sanaldan zor
olmazmı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?